Samsung Galaxy S21: 100 τυχεροί στην Ταϊλάνδη θα το αγοράσουν με τιμή… 0,57€

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: 100 τυχεροί στην Ταϊλάνδη θα το αγοράσουν με τιμή… 0,57€

H Samsung στην Ταϊλάνδη θα τρέξει ένα τρελό promotion με την ανακοίνωση των Galaxy S21, καθώς 100 τυχεροί θα το αγοράσουν με τιμή χώμα! Συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου και μετά το τέλος της ανακοίνωσης, η Samsung θα ξεκινήσει να δέχεται προ-παραγγελίες για τα νέα της flagship.

Οι 100 πρώτοι που θα μπουν και θα κάνουν προ-παραγγελία το επερχόμενο Samsung Galaxy S21 θα λάβουν έναν κωδικό, με τον οποίο θα μπορέσουν να αγοράσουν τη συσκευή με THB 21, ή αλλιώς 0,57 ευρώ. Επιπλέον, οι πρώτοι 1000 που θα προ-παραγγείλουν θα κάποια εκ των συσκευών θα λάβουν εντελώς δωρεάν εγγύηση Samsung Care+ Platinum αξίας περίπου 80 ευρώ.

Βέβαια, για να μπορούν να λάβουν μέρος οι χρήστες θα πρέπει να ανταλλάξουν την παλιά τους φωτογραφική μηχανή, ενώ η ιστοσελίδα αναφέρει πως η τιμή αφορά μόνο συγκεκριμένο μοντέλο, χωρίς να μας λέει ποιο. Βέβαια, φαίνεται πως τα… bots θα πάρουν φωτιά εκείνη την ημέρα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.