Samsung Galaxy S21 5G: Το πρώτο επίσημο press render

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 5G: Το πρώτο επίσημο press render

Μετά από πολλά render του Samsung Galaxy S21 5G, πλέον έχουμε και το πρώτο επίσημο, που θα χρησιμοποιηθεί στο marketing της εταιρείας. Ο γνωστός leakster @Evleaks μας δίνει μία πρώτη, επίσημη ματιά στη συσκευή, η οποία δε φαίνεται πάντως να εντυπωσιάζει, τουλάχιστον στο μπροστινό μέρος.

Όπως περιμέναμε, το Samsung Galaxy S20 5G έρχεται με flat οθόνη με μικρά περιμετρικά bezels. Αν και περιμένουμε το Ultra μοντέλο να έχει curved οθόνη και συμμετρικά bezels, εδώ βλέπουμε για ακόμη μία φορά μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος της συσκευής. Η οπή για τη selfie κάμερα φαίνεται να είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Βέβαια, το πρόβλημα είναι πως όσο όμορφο και να είναι, είναι σχεδόν ίδιο με το Galaxy S20. Φυσικά οι μεγαλύτερες αλλαγές στο design αναμένονται στο πίσω μέρος της σειράς, όπως ήδη έχουμε δει, αλλά και στα εσωτερικά χαρακτηριστικά. Το Samsung Galaxy S21 5G, μαζί με όλη τη σειρά, αναμένεται να ανακοινωθούν στις 14 Ιανουαρίου, σε σχετικό unpacked event.

Πως σας φαίνεται το “απλό” μοντέλο;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.