Samsung Galaxy S21+: Έρχεται και σε Phantom Green χρώμα

Samsung Galaxy S21+, Samsung Galaxy S21+: Έρχεται και σε Phantom Green χρώμα

Μπορεί να είδαμε τρία διαφορετικά χρώματα για το Galaxy S21+, όμως φαίνεται πως η Samsung έχει κρατήσει ως έκπληξη τουλάχιστον ένα επιπλέον χρώμα, με την ονομασία Phantom Green. Η νέα έκδοση εμφανίστηκε στο ψηφιακό κατάστημα της Samsung στην Αυστραλία, χωρίς να γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όπως φαίνεται, το Phantom Green χρώμα θα είναι διαθέσιμο ως αποκλειστικότητα του eStore της Samsung, κάτι που σημαίνει ότι δε θα το δούμε στη χώρα μας. Μαζί, θα κυκλοφορήσουν τα Phantom Red και Phantom Gold χρώματα για το Galaxy S21+, τα οποία είχε ανακοινώσει η εταιρεία αλλά δεν είδαμε ακόμα.

Επιπλέον, φαίνεται πως δεν πρόκειται για συλλεκτικές εκδόσεις, καθώς θα έχουν την ίδια τιμή με τα “απλά” χρώματα. Το Samsung Galaxy S21+ θα είναι η μόνη συσκευή που θα λάβει το νέο χρώμα, ενώ η ιστοσελίδα LetsGoDigital έχει ήδη δημιουργήσει renders για το πως θα μοιάζει η νέα έκδοση της συσκευής.

Να θυμίσουμε πως όλη η σειρά Samsung Galaxy S21 θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου. Εμείς έχουμε ήδη τις συσκευές στα χέρια μας και μπορείτε να απολαύσετε το unboxing και hands-on video.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.