Samsung Galaxy S21: Έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε;

Samsung, Samsung Galaxy S21: Έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε;

Πληροφορίες από την Κορέα αναφέρουν πως η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S21 θα γίνει αρκετά νωρίτερα από ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Η πρώτη αναφορά ήρθε από τον leakster @MauriQHD, ενώ στη συνέχεια είδαμε την είδηση και από την κορεάτικη ιστοσελίδα MTN, με τις δύο πηγές να συμφωνούν για τη απροσδόκητη κυκλοφορία.

Σύμφωνα λοιπόν με τις παραπάνω πηγές το Samsung Galaxy S21 μπορεί να κυκλοφορήσει ακόμα και φέτος, συγκεκριμένα στα τέλη Δεκεμβρίου, ή το αργότερο στις αρχές του νέου έτους, δηλαδή αρχές Ιανουαρίου. Η Samsung φαίνεται πως έχει ήδη μιλήσει με τους προμηθευτές της και η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει το Νοέμβριο. Αυτό φέρνει αρκετές σκέψεις, γιατί συνήθως η μαζική παραγωγή της σειράς Galaxy S ξεκινάει τον Ιανουάριο, ενάμιση μήνα πριν την κυκλοφορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο λόγοι για την βεβιασμένη κυκλοφορία του Samsung Galaxy S21. Ο πρώτος φαίνεται πως είναι η Huawei, καθώς θα κυκλοφορήσει το πρώτο Android chipset στα 5nm, κάτι που θα τις δώσει αρκετό προβάδισμα στις επιδόσεις. Ο δεύτερος είναι οι πωλήσεις της σειράς S20, καθώς ήταν αρκετά κάτω από στις πωλήσεις σε σχέση με τις προσδοκίες της εταιρείας.

Η MTN αναφέρει πως η κωδική ονομασία του Samsung Galaxy S21 είναι “pallet”. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις και σε τέσσερα χρώματα, ενώ για πρώτη φορά θα ενσωματωθεί S Pen στη σειρά, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μοντέλο. Αν πάντως οι προβλέψεις είναι σωστές, αυτό σίγουρα θα επηρεάσει και τις πωλήσεις του Galaxy Note 20.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Να κάτι που δεν περίμενε κανείς….Τι να πω ίσως θέλουν να πουλήσουν στη περίοδο των εορτών με δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει τουρισμός φέτος τα Χριστούγεννα και συνεπώς οι καταναλωτές να προτιμήσουν να τ δώσουν σε προϊόντα τεχνολογίας….Με αυτό το σκεπτικό όμως θα πρέπει να ανακοινωθεί αρχές Δεκέμβρη…Το επιχείρημα με τον επεξεργαστή δεν νομίζω ότι επηρεάζει τόσο πολύ εφόσον το μπαναρισμα στη Huawei ισχύει ακόμα…

AsteriOS SteliOS

Μάλλον, αν ισχύει η πληροφορία αυτή (καλοδεχούμενη, μιας και οι τωρινοί EXYNOS 990 είναι πολύ πίσω από τους Snapdragon 865) θα είναι λόγω εκλογών στις ΗΠΑ. Η πιθανή ήττα του Τραμπ, που θα φέρει στην προεδρία τον Μπάϊντεν, ίσως φέρει αλλαγή στις κυρώσεις του προκατόχου του, στην Huawei λαό έτσι το παιχνίδι κορυφής ξαναλλάζει.

Last edited 3 years πριν by AsteriOS SteliOS
SUPS 👨‍⚖️

αν χασει ο τραμπ, την εξουσια τη παραδιδει Γεναρη και δεν νομιζω οτι ο μπαιντεν θα τρεξει τοοοσο γρηγορα να αλλαξει τη συμφωνια…Θελουν χρονο τετοιες αποφασεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.