Samsung Galaxy S21 FE 5G: Επιτέλους παρουσιάστηκε επισήμως!

Samsung Galaxy S21 FE, Samsung Galaxy S21 FE 5G: Επιτέλους παρουσιάστηκε επισήμως!

https://www.youtube.com/watch?v=uJ-KLqo_jNQ

Ήρθε, επιτέλους, η στιγμή να δούμε την επίσημη παρουσίαση του Samsung Galaxy S21 FE 5G, για το οποίο η αναμονή διήρκησε… αιώνες! Το νέο μοντέλο έκανε την εμφάνισή του στο επίσημο site της Samsung σε τιμή 749 ευρώ.

Διατηρώντας τις βασικές αρχές του σχεδιασμού της οικογένειας S21, το Samsung Galaxy S21 FE κινείται στον αστερισμό του 5G, με το πάχος του να μην ξεπερνά τα 8 χιλιοστά, ενώ το βάρος του είναι στα 177 γραμμάρια. Διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 6.4 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης Full HD+. H συχνότητα ανανέωσης είναι στα 120 Hz.

Στο εσωτερικό του και στη θέση του επεξεργαστή συναντάμε τον Qualcomm Snapdragon 888, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί με μνήμη RAM στα 6 ή τα 8 GB. Στην πρώτη περίπτωση η εσωτερική μνήμη είναι αποκλειστικά 128 GB, ενώ στη δεύτερη υπάρχει και η επιλογή των 256 GB. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 12 και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4500 mAh. Η ασύρματη φόρτιση μπορεί να φτάσει στα 15W, ενώ η ενσύρματη στα 25W.

Στο θέμα των καμερών, στο πίσω μέρος έχουμε ευρυγώνια κάμερα στα 12 Megapixel, μία ακόμα στα 12 Megapixel και μία telephoto στα 8 Megapixel, η οποία μπορεί να προσφέρει ψηφιακό zoom στα 30x. Η μπροστινή κάμερα για τις selfies είναι στα 32 Megapixel.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Αν ειναι καποιος διατιθιμενος να δωσει για αυτο το πραγμα 750 καλυτερα να παει κατευθειαν στο s21 ultra με 3 εκατοσταρικα πιο πανω..

Γιωργος1978

Με 50 ευρω παραπανω παιρνεις s21 plus που ναι καλυτερο σε ολα πλην του επςξεργαστη..

Giannis

Συγνώμη έχω κινητό που είναι σε όλα ίδιο (6/128 μέγεθος αναλυση ανανέωση και κατασκευαστή οθόνης) και υστερει σε κάμερα επεξεργαστή αλλά έχει 65w φόρτιση. επειδή το πήρα 450 ευρώ φθηνότερα από το S21FE με επεξεργαστή 778 θα θελα πολύ να ξέρω από κάποιον αν αξίζουν 450 ευρώ παραπάνω ο 888 και οι κάμερες.

Stathis

Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω, πέρα από τον επεξεργαστή, ποιες άλλες διαφορές έχει από το S20 FE 5G μου… ίδιες κάμερες, ίδια μπαταρία, ίδια φόρτιση, ίδια οθόνη, ίδια μνήμη.. τι άλλαξε άλλο και κάποιος πχ θα άλλαζε το προηγούμενο ή που δικαιολογεί την τόση αναμονή και τα τόσα χρήματα:

Γιωργος

Σχεδιασμός .. 😛… (δεν μ αρεσει προσωπικά)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.