Samsung Galaxy S21 FE: Με Exynos 2100 στην Ευρώπη;

, Samsung Galaxy S21 FE: Με Exynos 2100 στην Ευρώπη;

To Samsung Galaxy S21 FE είναι ένα smartphone που θέλουμε να δούμε στην αγορά έχει καθυστερήσει όμως τόσο πολύ που δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά. Η Samsung φαίνεται ότι θέλει να το κυκλοφορήσει, λέγεται όμως ότι έχει προβήματα με τους προμηθευτές chip και επεξεργαστών, ένα παγκόσμιο πρόβλημα που όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί και το 2022.

Ένα σωρό φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες διακινούνται τακτικά στο διαδίκτυο για το Galaxy S21 FE στρώνοντας το δρόμο για το νέο αυτό κινητό που ευχόμαστε να συνεχίσει την έξυπνη ιδέα της Samsung να παρουσιάσει μερικούς μήνες μετά ένα πιο “light” μοντελο συγκριτικά με την flagship σειρά της κάθε φορά.

Πέρισυ μας είχε εκπλήξει ευχάριστα το Samsung Galaxy S20 FE (δείτε το review) που ενσωμάτωνε χαρακτηριστικά που σε κάποιους έλειπαν από της σειρά Galaxy S20 series και φέτος θα θέλαμε να δούμε κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει με το φημολογούμενο Galaxy S21 FE.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής λέγεται ότι θα έχει τον Snapdragon 888 5G σε κάποιες χώρες και τον Exynos 2100 σε κάποιες άλλες. Μάλλον ο Exynos 2100 συνοδευόμενος με 8GB RAM θα έρθει σε εμάς στην Ευρώπη. Πέρισυ το S20 FE είχε Qualcomm και είπαμε ότι κάτι αλλάζει, αν έρθει όμως με Exynos θα έχουμε πισωγύρισμα. Βλέπουμε πως θα τα πάει πάντως… ας μην βιαζόμαστε.

Θα έχει οθόνη 6.5″ με ανάλυση FullHD+ 2009×1080 pixel, τριπλή κάμερα 12MP+12MP+8MP με οπτικό ζουμ 3x και λέγεται ότι από αυτό θα απουσιάζει η υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Εν αναμονή…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.