Samsung Galaxy S21 FE: Μία ακόμα διαρροή specs

, Samsung Galaxy S21 FE: Μία ακόμα διαρροή specs

Οι διαρροές για το Samsung Galaxy S21 FE δεν είναι κάτι νέο, αλλά έχουν όλες έχουν το ενδιαφέρον τους. Παραμένει το μυστήριο γύρω από το πότε θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του το νέο μοντέλο.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναμένονται στο Samsung Galaxy S21 Fan Edition, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Qualcomm Snapdragon 888 5G να βρίσκεται στη θέση του επεξεργαστή, συνοδευόμενος από μνήμη RAM 8 GB. Η οθόνη θα είναι στις 6.5 ίντσες, με ανάλυση Full HD+ και συχνότητα λειτουργίας τα 120 Hz.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ολόιδιο τριπλό camera setup στο πίσω μέρος με το Samsung Galaxy 20 FE, το οποίο είχε παρουσιαστεί πέρυσι. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11, παρόλο που οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ότι η πιο πιθανή ημερομηνία λανσαρίσματος του Samsung Galaxy S21 FE είναι τον Οκτώβριο του 2021.

Η Samsung καθυστερεί στην παρουσίαση του νέου μοντέλου, κυρίως λόγω της έλλειψης επεξεργαστών, αλλά φαίνεται πως η κρίση κινείται σε ύφεση, επομένως το φθινόπωρο το νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i