Smartphones

Samsung Galaxy S21 FE: Παύει η παραγωγή λόγω έλλειψης chips

To Samsung Galaxy S21 FE είναι ένα ακόμα θύμα της παγκόσμιας κρίσης μικροεπεξεργαστών, με την παραγωγή του να πατάει pause. Δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, αλλά οι φήμες κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Αρκετές πηγές αναφέρουν ότι η απόφαση για παύση της παραγωγής του Samsung Galaxy S21 FE έχει ήδη ληφθεί από την πλευρά της κορεάτικης εταιρείας, λόγω της έλλειψης των αναγκαίων ποσοτήτων μικροεπεξεργαστών που θα απαιτούσε ένα κανονικό λανσάρισμα στην αγορά. Ο λόγος φέρεται να είναι το γεγονός ότι η Samsung θέλει να εξοπλίσει με τους διαθέσιμους επεξεργαστές τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ένας εκπρόσωπος της Samsung, μιλώντας στο Bloomberg, ανέφερε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οι τελικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με το Samsung Galaxy S21 FE, πιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο ότι όντως υπάρχει ζήτημα με την προμήθεια βασικών υλικών για την παραγωγή του και ακόμα δίνοντας ηχηρή επιβεβαίωση για το όνομα της επερχόμενης συσκευής.

Η έναρξη της εμπορικής διάθεσης του Samsung Galaxy S21 FE υπολογιζόταν για τον Αύγουστο του 2021, αλλά το τοπίο παραμένει ακόμα θολό.

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουνίου 2021 12:09

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.