Samsung Galaxy S21 FE: Τα υλικά του marketing αποκαλύπτουν τα πάντα

, Samsung Galaxy S21 FE: Τα υλικά του marketing αποκαλύπτουν τα πάντα

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση του Samsung Galaxy S21 FE αποκαλύπτουν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Τα υλικά αυτά διέρρευσαν στο Internet και έτσι δεν περιμένουμε εκπλήξεις στις 11 Ιανουαρίου.

Το Samsung Galaxy S21 FE αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στις 11 Ιανουαρίου 2022, αλλά στο Internet κυκλοφόρησαν κάποιες καρτέλες του Τμήματος Marketing της εταιρείας με αναφορές στα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά, επομένως μπορούμε να δούμε τα όσα θα προσφέρει στον κάτοχό του.

Έτσι, το Samsung Galaxy S21 FE θα είναι ένα 5G smartphone με οθόνη διαγωνίου 6.4 ιντσών, τεχνολογίας Dynamic AMOLED, ανάλυση Full HD+ και συχνότητα ανανέωσης τα 120 Hz. Επεξεργαστής του θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 888 με 6 ή 8 GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 128 ή τα 256 GB. H χωρητικότητα της μπαταρίας του θα είναι 4500 mAh, με δυνατότητα φόρτισης στα 25W.

H κύρια πίσω κάμερα θα είναι στα 12 Megapixel, μία ακόμα Ultra Wide των 12 Megapixel θα βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ το τριπλό camera setup θα συμπληρώνεται από μία κάμερα με τηλεφακό στα 8 Megapixel. Η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 32 Megapixel.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21: Η σειρά υποδέχεται το Android 13

H σειρά Galaxy S21 (S21, S21 + και S21 Ultra) είναι έτοιμη να καλωσορίσει το Android 13, με τη Samsung να συνεχίζει να εξοπλίζει γρήγορα τις συσκευές της με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S21

Galaxy S21 FE: Θα πάρει σύντομα το One UI 5.0

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια σταθερή έκδοση του One UI 5.0 που βασίζεται στο Android 13 για τα περισσότερα από τα flagship τηλέφωνα της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S22.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 FE: Παίρνει το Android security patch Οκτωβρίου

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Οκτωβρίου 2022 για τα smartphone της σειράς Galaxy S21 και S22.