Samsung Galaxy S21 FE: Θα έρθει με Exynos αντί για Snapdragon

, Samsung Galaxy S21 FE: Θα έρθει με Exynos αντί για Snapdragon

Μπορεί να απέχουμε ακόμα από την παρουσίαση του Samsung Galaxy S21 FE, αλλά οι φήμες το θέλουν να εξοπλίζεται με Exynos chips αντί για Snapdragon. Το πιο πιθανό είναι η Samsung να επιλέξει δικό της επεξεργαστή για τη Fan Edition του μοντέλου της.

Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S21 FE μέσα στον Οκτώβριο, παρόλο που έχει προγραμματισμένο ένα event σύντομα, αλλά σε αυτή την περίπτωση αναμένουμε ανακοινώσεις για τα foldables της κορεάτικης εταιρείας και όχι για το Samsung Galaxy S21 FE, το οποίο φαίνεται να επηρεάζεται από την κρίση των επεξεργαστών.

Στην περίπτωση του Samsung Galaxy S21 FE αναμένουμε να γίνει χρήση του επεξεργαστή Exynos 2100 αντί για τον Qualcomm Snapdragon 888, όπως αναμενόταν αρχικά. Καμία άλλη αλλαγή δεν αναμένεται αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου smartphone, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει οι σχετικές φήμες μέχρι σήμερα. Μέσα ενημέρωσης στην Κορέα αναφέρουν τη χρήση ενός Exynos Application Processor, αλλά οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι εδώ γίνεται έμμεση αναφορά στον Exynos 2100.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21: Η σειρά υποδέχεται το Android 13

H σειρά Galaxy S21 (S21, S21 + και S21 Ultra) είναι έτοιμη να καλωσορίσει το Android 13, με τη Samsung να συνεχίζει να εξοπλίζει γρήγορα τις συσκευές της με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S21

Galaxy S21 FE: Θα πάρει σύντομα το One UI 5.0

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια σταθερή έκδοση του One UI 5.0 που βασίζεται στο Android 13 για τα περισσότερα από τα flagship τηλέφωνα της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S22.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 FE: Παίρνει το Android security patch Οκτωβρίου

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Οκτωβρίου 2022 για τα smartphone της σειράς Galaxy S21 και S22.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S21

To One UI 5.0 Beta φτάνει σε μονάδες Galaxy S21 στην Ινδία

Η δημόσια δοκιμή beta του One UI 5.0 της Samsung που βασίζεται στο Android 13 έφτασε στην οικογένεια συσκευών Galaxy S21 στα τέλη Αυγούστου, όταν έγινε διαθέσιμη στην Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο.