Samsung Galaxy S21 FE: Αυτό είναι το πρώτο του unboxing βίντεο

, Samsung Galaxy S21 FE: Αυτό είναι το πρώτο του unboxing βίντεο

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ήρθε η ώρα να δούμε το Samsung Galaxy S21 Fan Edition σε δράση για σχεδόν επτά λεπτά, αφού οι άνθρωποι στο HDblog της Ιταλίας κάνουν μια γρήγορη περιήγηση βίντεο στις πιο σημαντικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του.

Αυτή η συσκευή που εξετάζεται είναι μία πλήρως λειτουργική και ολοκληρωμένη μονάδα, πιθανώς μέρος μιας παρτίδας που θα κυκλοφορήσει εμπορικά σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Το early unboxing και το βίντεο με τις πρώτες εντυπώσεις αποκαλύπτει πολλά πράγματα – κάποια τα περιμέναμε και κάποια είναι έκπληξη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το Samsung Galaxy S21 FE έρχεται με ένα Snapdragon 888 του 2021. Από πλευράς λογισμικού έχει δυνατότητα 5G με Android 12. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλή κάμερα που περιλαμβάνει όχι δύο αλλά τρεις αισθητήρες 12MP.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνουν μια οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz, μια ενιαία μπροστινή κάμερα 32 MP, μια μεγάλη μπαταρία 4.500 mAh με δυνατότητα φόρτισης 25 W και 6 gigs μνήμης RAM σε συνδυασμό με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 128 GB σε μια βασική διαμόρφωση.

Το βίντεο unboxing δείχνει την έλλειψη υποδοχής ακουστικών 3,5 mm, υποδοχής κάρτας microSD και φορτιστή σε πακέτο, ενώ επιβεβαιώνει τις διαστάσεις 155,7 x 74,5 x 7,9 mm και το βάρος 177 γραμμαρίων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.