Samsung Galaxy S21: Μαθαίνουμε τα πάντα για τον εσωτερικό του κόσμο [teardown video]


Το πρώτο teardown video του νέου Samsung Galaxy S21 έχει ανέβει στο YouTube και μας προσφέρει μία ματιά στον εσωτερικό κόσμο του flagship. Όπως στα περισσότερα νέα μοντέλα, πρώτα αφαιρείται η πλάτη της συσκευής, η οποία είναι πλαστική στο συγκεκριμένο μοντέλο, όμως περιέχει το προστατευτικό κάλυμμα της κάμερας.

Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S21 βλέπουμε δύο επιπλέον κεραίες, μία στα αριστερά και μία στα δεξιά, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την τεχνολογία mmWave 5G. Επιπλέον, η εταιρεία έκανε ευκολότερη την αλλαγή της οθόνης, καθώς πλέον το ribbon είναι αποσπώμενο, οπότε χρειάζεται μόνο να βγει η πλάτη, το coil γης ασύρματης φόρτισης και το ηχείο (το κάτω μέρος).

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Μαθαίνουμε τα πάντα για τον εσωτερικό του κόσμο [teardown video]

Όπως φαίνεται, δύο επισκευές είναι οι πιο δύσκολες για τους απλούς χρήστες. Η πρώτη είναι η αλλαγή μπαταρίας, καθώς είναι κολλημένη στο frame του Samsung Galaxy S21. Η δεύτερη είναι η selfie κάμερα, καθώς και αυτή είναι κολλημένη στο frame, μία αλλαγή που είδαμε στα τελευταία μοντέλα της εταιρείας.

Συνολικά, βλέπουμε μέσω του teardown video πως το Samsung Galaxy S21 είναι εσωτερικά αρκετά ίδιο με το περσινό Galaxy S20. Σίγουρα βέβαια αυτό που θέλουμε να δούμε είναι το Ultra μοντέλο, για να δούμε τις αλλαγές στο camera module. Αν σας ενδιαφέρει πιο πολύ ο εξωτερικός κόσμος των νέων flagships, μπορείτε να δείτε το hands-on μας.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.