Samsung Galaxy S21: Νέα renders με περίεργο σχεδιασμό

Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Νέα renders με περίεργο σχεδιασμό

Ήδη γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα επερχόμενα flagship της Samsung, ενώ σήμερα έχουμε και νέα renders του Galaxy S21 με περίεργο σχεδιασμό. Ο leakster @cozyplanes μας φέρνει τα νέα, αρκετά ενδιαφέροντα renders και μας αποκαλύπτει κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές των επερχόμενων μοντέλων.

Αρχικά, φαίνεται πως το camera module των Galaxy S21 θα αποτελούν μέρος του περιμετρικού frame, τουλάχιστον ως προς το χρωματικό τους κομμάτι. Επίσης, το camera bump φαίνεται αρκετά μικρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, κάτι που θέλαμε όλοι από τη Samsung. Περιμετρικά βλέπουμε πως είναι ελαφρώς κυρτό το frame, αλλά ελάχιστα.

Αυτό βέβαια δίνει στη Samsung χώρο να πειραματιστεί με τα χρώματα, καθώς βλέπουμε πως frame και camera module θα έχουν διαφορετικό χρώμα από ότι το πίσω καπάκι, κάτι που το κάνει περίεργο αλλά και όμορφο. Τέλος, βλέπουμε ελάχιστα bezel στην οθόνη, κάτι που περιμέναμε από τη σειρά Galaxy S21, ειδικά στο Ultra μοντέλο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leanton

Δεν βλέπω κάτι περίεργο προσωπικά. Βλέπω κάτι όμορφο.

μαν

exynoτηλεφωνο ευρωπη 1100 μπαααα

Τακης

Ένας λόγος που δεν πήγα στα φετινά μοντέλα, η υπερθέρμανση και η κατανάλωση μπαταρίας που είναι στα τοπ παράπονα. Αν συνεχίσει να μας πουλάει exynos και 1000ρικο θα στραφώ αλλού.

Βασίλης

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το περίεργο στον σχεδιασμό. Απλά μάλλον θα προσπαθήσει να ενσωματώσει το setup των καμερών εντός του frame ή τουλάχιστον με κάποιο κομμάτι γυαλιού και με την ίδια χρωματική απόχρωση με το σώμα να δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν προεξέχει. Σε κάθε περίπτωση το αισθητικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Επίσης έχουμε εμφανώς πιο compact μέγεθος με ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη. Μια οθόνη που επιτέλους θα είναι επίπεδη σε ένα τουλάχιστον από τα τρία galaxy της σειράς. Αναμονή και για τον exynos 2100 που όπως φαίνεται θα κοντράρει στα ίσια τον Snapdragon 875. Την φοβάμαι λίγο την Samsung στην διάρκεια μπαταρίας, γιατί ίσως clockαρει λίγο παραπάνω τον exynos για boost και μας τα χαλάσει στην αυτονομία. Τέλος για τις τιμές δεν περιμένω εκπλήξεις. Οι αρχικές θα είναι στο 1000αρικο. Αλλά στο 6μηνο πέφτουν αρκετά, οπότε χρειάζεται υπομονή για όσους από εμάς δεν μπορούμε να αγοράσουμε day one.

SUPS 👨‍⚖️

συμφωνω απολυτα σε οσα λες για τον επεξεργαστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.