Samsung Galaxy S21: Όλα τα smartphone της σειράς σε όλα τα χρώματα [renders]

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Όλα τα smartphone της σειράς σε όλα τα χρώματα [renders]

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Όλα τα smartphone της σειράς σε όλα τα χρώματα [renders]

Πλέον μπορούμε να θαυμάσουμε ολόκληρη η σειρά Samsung Galaxy S21 σε υψηλής ποιότητας renders σε όλα τα χρώματα. Ο γνωστός leakster @evleaks μας δίνει renders των Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra σε υψηλή ανάλυση, χωρίς watermark και με τα επίσημα χρώματα.

Όπως είδαμε και εχθές, το απλό Galaxy S21 θα έρθει σε τέσσερα χρώματα: Pink, Violet, White και Dark Gray. Από την άλλη, το S21+ θα έρθει σε Violet, Black και Silver χρώμα, με το τελευταίο να φαίνεται να είναι ιριδίζον. Το πιο απλό μοντέλο της σειράς, τουλάχιστον χρωματικά, θα είναι το S21 Ultra, θα έρθει μόνο σε Black και Silver χρώμα.

Πριν λίγες ώρες είδαμε και το πρώτο συγκριτικό βίντεο μεταξύ του Samsung Galaxy S21 Plus και του iPhone 12 Pro Max, οπότε η συσκευή βρίσκεται ήδη στα χέρια κάποιων τυχερών. Όπως γνωρίζουμε, μόνο το Ultra μοντέλο θα προσφέρει κυρτή οθόνη αλλά και τριπλό σύστημα κάμερας, συνοδευόμενο από σύστημα laser autofocus.

Πως σας φαίνεται η επερχόμενη σειρά Galaxy S21; Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Για πάντα μαύρο. Βέβαια βάζω μαύρο skin από τη dbrand κάθε φορά, οπότε δεν έχει και καμία ουσία το χρώμα της πλάτης για μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.