Samsung Galaxy S21 series: Αυτά είναι τα δώρα του pre-order στην Ελλάδα

, Samsung Galaxy S21 series: Αυτά είναι τα δώρα του pre-order στην Ελλάδα

Τα νέα Samsung Galaxy S21 series θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας. Λίγες ώρες μετά αναμένεται να ξεκινήσουν στη χώρα μας οι προ-παραγγελίες και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα αρχίσουν οι πωλήσεις.

Σήμερα μαθαίνουμε τα δώρα με τα οποία θα προσφέρει η Samsung στην Ελλάδα τα νέα Galaxy S21 series σε όσους τα προ-παραγγείλουν μετά την επίσημη παρουσίαση και νωρίτερα από την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας.

, Samsung Galaxy S21 series: Αυτά είναι τα δώρα του pre-order στην Ελλάδα

Όσοι προ-παραγγείλουν το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G θα πάρουν μαζί δώρο τα νέα Galaxy Buds Pro και το Galaxy Smart Tag.

Όσοι προ-παραγγείλουν το Samsung Galaxy S21+ 5G θα πάρουν μαζί δώρο τα νέα Galaxy Buds Live και το Galaxy Smart Tag.

Όσοι προ-παραγγείλουν το Samsung Galaxy S21 θα πάρουν μαζί δώρο τα νέα Galaxy Buds Live και το Galaxy Smart Tag.

Γραφτείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung Electronics Hellas για το Unpacked event και μείνετε συντονισμένοι εδώ στο Techblog για όλα τα νέα τι στιγμή που θα συμβούν. Επίσης μαθαίνουμε ότι το Unpacked event θα γίνει ταυτόχρονα live σε Twitch και TiTok.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Και το τρολάρισμα συνεχίζεται! Το smart tag ουσιαστικά είναι άχρηστο! Ας έδινε το φορτιστή, τον οποίον είμαι περίεργος να μάθω κόστος.

Solon

Πραγματικά απαράδεκτο το ότι δεν βάζουν τον φορτιστή στα δώρα! Τρελό κλέψιμο. Μετά και την αφαίρεση της θύρας microSD μάλλον θα πάω για 1+ ή Oppo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.