Samsung Galaxy S21 series: Διέρρευσαν τα επίσημα teasers, επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 series: Διέρρευσαν τα επίσημα teasers, επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

Τα επίσημα teasers των επερχόμενων smartphone της σειράς Samsung Galaxy S21 διέρρευσαν και μας επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό τους. Η ιστοσελίδα AndroidPolice έχει στα χέρια τις τα μικρά βίντεο και μας τα παρουσιάζει, χωρίς πλέον να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το design.

Στο πρώτο teaser βλέπουμε το Samsung Galaxy S21 5G σε χρώμα Phantom Violet, το οποίο είναι βιολετή από πίσω, αν και το camera module με το περιμετρικό frame μοιάζουν να είναι bronze. Όπως περιμέναμε, η συσκευή διαθέτει τριπλό σύστημα κάμερας, flat οθόνη με οπή για τη selfie κάμερα και ελάχιστα bezel, τουλάχιστον στο πάνω μέρος το οποίο φαίνεται και στα βίντεο.

Στο δεύτερο teaser βλέπουμε το Samsung Galaxy S21+ 5G, το οποίο είναι ακριβώς ίδιο με το μικρότερο μοντέλο. Οι διαφορές, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έρχονται στη μεγαλύτερη οθόνη του Plus, 6,7 ιντσών, αλλά και στη μεγαλύτερη μπαταρία, η οποία αναμένεται στα 5.000mAh. Δυστυχώς δε βλέπουμε κάποιο νέο χρώμα, καθώς φαίνεται πως το Phantom Violet θα είναι και το κύριο χρώμα της σειράς.

Τέλος, έχουμε το Samsung Galaxy S21 Ultra, το οποίο θα είναι και το απόλυτο flagship της εταιρείας. Όχι μόνο βλέπουμε τετραπλό σύστημα κάμερας με laser autofocus, σε ένα πολύ μεγαλύτερο module, αλλά είναι και το μόνο που θα έρθει με κυρτή οθόνη, με την οπή στο κέντρο για τη selfie κάμερα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2021, με τις συσκευές να κυκλοφορούν τελικά στις 29 Ιανουαρίου. Όσο περνάνε οι μέρες βέβαια θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Όπως φαίνεται τελική ονομασία θα είναι s21. Σου λέει το 2021 θα βγάλουμε το s21 & πάει λέγοντας… Ας ελπίσουμε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.