Samsung Galaxy S21: H selfie θα έχει OIS?

, Samsung Galaxy S21: H selfie θα έχει OIS?

Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξελίξουν τα smartphone τους και τις τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν ωστόσο μέχρι και σήμερα τα smartphone που έχουν Optical Image Stabilization (OIS) στην front facing κάμερα είναι πραγματικά ελάχιστα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Samsung θα είναι η επόμενη εταιρεία που θα ενσωματώσει μία κάμερα με αυτό το χαρακτηριστικό και αυτή θα ενσωματωθεί στο Galaxy S21.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός εργάζεται πάνω σε δύο πρωτότυπα smartphone εκ των οποίων το ένα έχει ένα κάμερα με 1/2 inch sensor (πιθανόν κάποιον αισθητήρα στα 48MP) ενώ το άλλο έχει κάμερα με 1/2.55 inch sensor (πιθανόν κάποιον αισθητήρα στα 12MP). Και τα δύο πρωτότυπα υποστηρίζονται με OIS το οποίο ίσως δούμε στο επόμενο flagship smartphone.

Τα Galaxy S20 και S20+ έχουν front facing κάμερα στα 10MP με 1/3.2 inch sensor και Dual Pixel auto focus ενώ το S20 Ultra ενσωματώνει κάμερα στα 40MP με 1/2.65 inch sensor. Να υπενθυμίσουμε ότι τα επόμενα flagship smartphone της σειράς S φημολογείται ότι θα ενσωματώνουν και κάμερα κάτω από την οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
siliw

Λογικά δεν θα είναι S30 το επόμενο?

Saibe

Htc 10 ηταν το πρωτο για να ειμαστεβκαι πιο ακριβείς!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.