Samsung Galaxy S21: H selfie θα έχει OIS?

, Samsung Galaxy S21: H selfie θα έχει OIS?

Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξελίξουν τα smartphone τους και τις τεχνολογίες που αυτά ενσωματώνουν ωστόσο μέχρι και σήμερα τα smartphone που έχουν Optical Image Stabilization (OIS) στην front facing κάμερα είναι πραγματικά ελάχιστα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Samsung θα είναι η επόμενη εταιρεία που θα ενσωματώσει μία κάμερα με αυτό το χαρακτηριστικό και αυτή θα ενσωματωθεί στο Galaxy S21.

Οι πηγές αναφέρουν ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός εργάζεται πάνω σε δύο πρωτότυπα smartphone εκ των οποίων το ένα έχει ένα κάμερα με 1/2 inch sensor (πιθανόν κάποιον αισθητήρα στα 48MP) ενώ το άλλο έχει κάμερα με 1/2.55 inch sensor (πιθανόν κάποιον αισθητήρα στα 12MP). Και τα δύο πρωτότυπα υποστηρίζονται με OIS το οποίο ίσως δούμε στο επόμενο flagship smartphone.

Τα Galaxy S20 και S20+ έχουν front facing κάμερα στα 10MP με 1/3.2 inch sensor και Dual Pixel auto focus ενώ το S20 Ultra ενσωματώνει κάμερα στα 40MP με 1/2.65 inch sensor. Να υπενθυμίσουμε ότι τα επόμενα flagship smartphone της σειράς S φημολογείται ότι θα ενσωματώνουν και κάμερα κάτω από την οθόνη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
siliw

Λογικά δεν θα είναι S30 το επόμενο?

Saibe

Htc 10 ηταν το πρωτο για να ειμαστεβκαι πιο ακριβείς!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.