Samsung Galaxy S21: Θα έχει πενταπλή κάμερα 150MP;

, Samsung Galaxy S21: Θα έχει πενταπλή κάμερα 150MP;

Το κορυφαίο Galaxy S20 Ultra της Samsung που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε ενσωματώνει κάμερα των 108MP η οποία έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα στο auto focus. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Samsung εργάζεται στην βελτίωση της κάμερας του Galaxy S21 το οποίο πιθανόν θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2021.

Η πηγή αναφέρεται στην ενσωμάτωση κάμερας πενταπλής διάταξης στην πλάτη η οποία θα χρησιμοποιεί ως κύριο αισθητήρα έναν των 150MP. Αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος αισθητήρας ανέρχεται στα 108MP και ενσωματώνεται σε smartphone όπως το S20 Ultra, Mi 10 και Mi Note 10. Πρακτικά, με τον ερχομό του Galaxy S21, η Samsung θέλει να αυξήσει τον αριθμό των MP περίπου κατά 50%. Ταυτόχρονα, η κάμερα αυτή θα ενσωματώνει και laser autofocus τεχνολογία.

Οι υπόλοιπες τέσσερις κάμερες λέγεται ότι θα είναι μία 64MP telephoto, μία 16MP ultrawide. Επιπλέον, θα υπάρχει μία κάμερα 12MP macro και τέλος ένας αισθητήρας 3D ToF.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι, οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ίδια την Samsung ή κάποια έμπιστη πηγή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Βάλε και άλλες!

Anonymous

Εντάξει, το έχει ξεφτιλίσει.

KnightRider

Η Samsung πρέπει να σταματήσει με τα megapixels και να εστιάσει σε κάτι καλύτερο όπως στο να βγάζει συσκευές με Snapdragon εφόσον τους exynos πολλοί δεν τους θέλουν + να ρίξουν τις τιμές + να μην βγάζει 1000 άκυρα μοντέλα midrange !!!

Ουμούτ

Laser focus , 3d tof, telephoto 64,12 macro,150 main,…ολα μια χαρα και το Exynos σε συνεργασια με την Amd τελειο, νομιζω η Samsung παταει το γκαζι μεχρι τελεομού 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.