Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο live hands-on βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=5iN3kE4fJ50&ab_channel=ReverseGlitch
Σε περίπου ένα μήνα το Samsung Galaxy S21+, όπως και όλη η σειρά, θα ανακοινωθεί επίσημα και πλέον έχουμε το πρώτο live hands-on βίντεο. Ο χρήστης Reverse Glitch στο YouTube ανέβασε το εν λόγω hands-on και μας παρουσιάζει τη συσκευή, αλλά και τα πρώτα αποτελέσματα στο GeekBench.

Όπως γνωρίζαμε και επιβεβαιώνεται και στο βίντεο, το Samsung Galaxy S21+ θα έρθει με flat οθόνη, σε αντίθεση με το περσινό μοντέλο. Αυτό που μας εντυπωσιάζει στο hands-on είναι τα ελάχιστα bezel της συσκευής, αν και ελάχιστα μεγαλύτερο chin που μπορεί κάποιος να μην παρατηρήσει καν.

sAMSUNG gALAXY S21+, Samsung Galaxy S21+: Το πρώτο live hands-on βίντεο

Στο βίντεο βλέπουμε τη συσκευή, με κωδικό SM-G9960, να περνάει και από το GeekBench, με τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Το Samsung Galaxy S21+ του βίντεο είναι η Snapdragon 888 έκδοση, κάτι που καταλαβαίνουμε από τη μητρική “lahaina” που φοράει. Η συσκευή καταφέρνει να φτάσει τους 1115 πόντους στο single-core και τους 3326 πόντους στο multi-core test.

Στην πλάτη βλέπουμε το τριπλό σύστημα κάμερας, ενώ το υπόλοιπο μέρος είναι καλυμμένο, ώστε να μην φαίνονται κωδικοί. Η για να βρίσκεται όμως ήδη στα χέρια κάποιον, ήδη είναι έτοιμη για κυκλοφορία η συσκευή, ενώ όπως βλέπουμε φοράει και την τελευταία αναβάθμιση Android 11 που τώρα λαμβάνουν οι κάτοχοι παλαιότερων μοντέλων.

Ποια η γνώμη σας για το νέο Samsung Galaxy S21+; Σας αρέσει ή θα θέλατε να έχει κυρτή οθόνη;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Φυσικά και όχι. Θεωρώ πως οποιοδήποτε κινητό είχε κυρτή οθόνη παρόλο που αναφερόταν πως είχε το πιο gorilla glass, ο χρόνος εδειξε ότι πάντα εκεί πονούσε, και σε περίπτωση επισκευής το κοστολογιο ήτανε πολύ μεγαλο. Αρα χίλιες φορές καλύτερα καθώς με flat οθόνη θα είναι πολύ πιο συμπαγής και ανθεκτικη η οθόνη του .

Γιωργος

Θα ήταν καλο να υπαρχει απλα σαν επιλογή… Οπως ηταν με το s7 οχ που δν αλλαζε σχεδόν τπτ εκτος την κυρτοτητα.

Solon

Το θέμα είναι ότι σε εμάς θα έρθει με τον Exynos 2100 και ακόμα δεν έχουμε δει τις επιδόσεις του.

Nikos

Δώρο-άδωρο το S21 με τον SD 888. Εφόσον δεν θα ρθει στην Ευρώπη. Θα χουμε τον σάπιο-Exynos.

Πέτρος Λαζαρίδης

Το βίντεο πλέον δεν υπάρχει, έχει καταργηθεί!

Last edited 3 years πριν by Πέτρος Λαζαρίδης
JohnWave

Ναι θα ήθελα να είχε κυρτή οθόνη γιατί δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ότι δεν υπάρχουν τα μαύρα περιθώρια της οθόνης αριστερά και δεξιά. Δεν μου έχει τύχει και ποτέ να πατήσω κατά λάθος τις άκρες, οπότε δεν έχω κανένα πρακτικό πρόβλημα.

Oh hi Mark

Φοβερο βιντεο… μιλαμε απλα δεν υπαρχει!

Αλέξανδρος

Πραγματικά χαχαχα. Τι άλλο θα “δούμε”…

Challenge143

εννοειτε ότι θελουμε κυρτη οθόνη. Ντιζάιν άλλη κατηγορία. Μόνο με κριτήριο κυρτης οθόνης αγοράζω εγώ. Άρα θέλουμε

Βασίλης

Φυσικά και είναι στα + η κυρτή οθόνη. Μεγάλη απογοήτευση που θα την έχει μόνο το η ultra έκδοση για όσους από εμάς δεν μας ταιριάζουν οι πολύ μεγάλες συσκευές. Μάλλον θα το ξανασκεφτεί η Samsung όταν θα δει της πωλήσεις της να πέφτουν δραματικά από αυτό το λάθος της. Από εμένα προσωπικά πάντως που είχα σκοπό να αναβαθμίσω στο S21 το μικρό θα φάει Χ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.