Samsung Galaxy S21 Ultra και Z Fold 3: Θα έχουν S Pen και θα αντικαταστήσουν τα Note;

Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra και Z Fold 3: Θα έχουν S Pen και θα αντικαταστήσουν τα Note;

Η αρχή του τέλους για τη σειρά των flagship phablets της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας έχει επισημανθεί εδώ και αρκετούς μήνες, από διάφορα μέσα, leakers, tipsters, και αναλυτές της αγοράς. Οπότε, ίσως δεν είναι απίθανο το σενάριο αντικατάστασης τους από το Samsung Galaxy S21 Ultra ή και το Galaxy Z Fold 3.

Παλαιότερες αναφορές

Πριν την κυκλοφορία των Samsung Galaxy S20 είχαν δημοσιευθεί διάφορες αναφορές που ήθελαν την νοτιοκορεάτικη εταιρεία να εξοπλίσει τα flagship smartphones της με S Pen και να καταργεί τη σειρά Galaxy Note.

Εφόσον τα Galaxy S20 κυκλοφόρησαν και δεν διέθεταν S Pen, οι φήμες αυτές τροποποιήθηκαν και παρουσίαζαν ως αντικαταστάτη των Galaxy Note το Samsung Galaxy Z Fold 2. Μάλιστα, τα πρώτα renders που είχαμε δει παρουσίαζαν το αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο με S Pen.

Τελικά, φτάσαμε στον Αύγουστο του 2020 και η εταιρεία διέψευσε όλες τις παραπάνω αναφορές. Κυκλοφόρησε κανονικά τα Samsung Galaxy Note 20 και το Galaxy Z Fold 2 δεν διαθέτει S Pen.

Τα νεότερα στοιχεία

Αυτή τη φορά, η κορεάτικη ιστοσελίδα ειδήσεων The Elec αναφέρει ότι τα Samsung Galaxy S21 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2021 και έχουν κωδικό μοντέλου “Unbound”. Η μικρή έκδοση λέγεται M1, η μεσαία ονομάζεται N2, και η Ultra χαρακτηρίζεται ως O3.

Επιπλέον, ο ιστότοπος αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S21 Ultra θα διαθέτει S Pen, κάτι που θα ισχύει και για το Samsung Galaxy Z Fold 3, το οποίο θα αντικαταστήσει τα Galaxy Note.

Όλα τα παραπάνω προέρχονται από μία μόνο ιστοσελίδα και τις πηγές της. Η Samsung δεν έχει αναφέρει ποτέ τη διακοπή της σειράς Galaxy Note και σαφώς δεν έχει ανακοινώσει κάτι τέτοιο επίσημα. Οπότε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο ισχύει ή όχι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Παλιότερα τα Νοτε είχαν καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη μνήμη. Τώρα το κορυφαίο s20 έχει ότι και το Νοτε εκτός από γραφίδα.Με τον τρόπο της το έχει κάνει να φαίνεται ένα μοντέλο s χωρίς κάτι ξεχωριστό και χωρίς λόγο αγοράς αφού το αντοίστιχο s έχει χαμηλότερη τιμή από το καινούργιο Νοτε.

forneverarrow

Από την εποχή των S7 τα κορυφαία S μοντέλα ήταν ίδια στα specs με τα Note πλην του S pen, της μπαταρίας και 0,3 ίντσες διαφορά στην οθόνη. Ειδικά από τη στιγμή που έβγαλε τα plus μοντέλα στη σειρά S δεν υπήρχε κανένας λόγος να δώσεις παραπάνω λεφτά αν δεν χρειαζόσουν την πένα. Πάντως δεν πιστεύω να τελειώσουν τα Note… όχι τουλάχιστον μέχρι να μπορεί να βγάλει κανονικό flex γυαλί στα Fold η Samsung. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός λόγος, γιατί σήμερα αυτές οι οθόνες αφήνουν αυλάκια ακόμα και με το νύχι! Για εμένα το λάθος έγινε φέτος με τα Ultra. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βγάλεις και Plus και Ultra και κανονική έκδοση μαζί στις flagship σειρές. Το έκανε η Apple αλλά εκεί πουτέ δεν υπήρχε άλλη σειρά πέρα από τα flagship, δεν έβγαλε ποτέ midrange σειρά. Με αυτή τη λογική η Samsung καταστρέφει την αξία των συσκευών της. Όσοι μέσοι χρήστες (που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία ιδιαίτερα) αγόραζαν τη σειρά S γιατί απλά ήθελαν το καλύτερο -άσχετα αν ήξεραν τι αγόραζαν ή όχι- τώρα θα πηγαίνουν με τα μούτρα στο Ultra. Οι πιο ψαγμένοι (που δεν είναι η πλειοψηφία) θα περίμεναν να πέσει η τιμή… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.