Samsung Galaxy S21 Ultra: Θα έχει κάμερα 108MP και γρήγορη φόρτιση 60W;

Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra: Θα έχει κάμερα 108MP και γρήγορη φόρτιση 60W;

Πριν μερικές εβδομάδες, η Samsung παρουσίασε τα Galaxy Note 20 και ακολουθώντας το συνηθισμένο πρόγραμμα τους, οι leakers και οι tipsters ξεκίνησαν να δημοσιεύουν πληροφορίες για τα επόμενα flagship smartphones της εταιρεία τα οποία θα είναι τα Samsung Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 Plus, και Galaxy S21.

Αναβαθμίζεται ο αισθητήρας της κύριας κάμερας

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πολύ λίγα για τα επερχόμενα flagship smartphones, αλλά τα leaks έχουν ξεκινήσει και αυξάνονται. Η πρώτη νεότερη πληροφορία προέρχεται από τον γνωστό leaker με το όνομα Ice Universe.

Σύμφωνα με τον leaker, το Galaxy S21 Ultra θα έχει στην κύρια κάμερα έναν αισθητήρα 108MP. Ωστόσο, δεν θα είναι ούτε αυτός που χρησιμοποιήθηκε στο Galaxy Note 20 Ultra, αλλά ούτε εκείνος ο οποίος βρίσκουμε στο module του Galaxy S20 Ultra.

Ο Ice Universe αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S21 Ultra θα έχει μία νεότερη έκδοση του HM1 της Samsung. Επιπλέον, χαρακτηρίζει τον αισθητήρα ως τον διάδοχο του προηγούμενο φακού της εταιρείας.

Ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση

Εκτός από τις πληροφορίες που διέρρευσαν για την κάμερα του Galaxy S21 Ultra, ένας tipster του Twitter με το όνομα Chun ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς των επερχόμενων flagship smartphones θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 60W. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Galaxy S20 Ultra υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W.

Περιμένουμε από εδώ και πέρα τα leaks να αυξηθούν κατά πολύ. Μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog, γιατί θα σας κρατάμε ενήμερους δημοσιεύοντας οτιδήποτε νεότερο μαθαίνουμε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.