Samsung Galaxy S21: Ξεκίνησαν τα reserve των προ-παραγγελιών [ΗΠΑ]

Galaxy S21, Samsung Galaxy S21: Ξεκίνησαν τα reserve των προ-παραγγελιών [ΗΠΑ]

Η Samsung ξεκίνησε να δέχεται reserve για τις προ-παραγγελίες των επερχόμενων μοντέλων της σειράς Galaxy S21 στις ΗΠΑ. Οι χρήστες μπορούν μέσω του Samsung Members app αλλά και τις σχετικής ιστοσελίδας της εταιρείας να διασφαλίσουν μία θέση για τις προ-παραγγελίες των επερχόμενων μοντέλων.

Στην κυριολεξία δεν είναι ότι έτσι εγγυάται η προ-παραγγελία, αλλά οι χρήστες θα έχουν σειρά προτεραιότητας για να αποκτήσουν πρώτοι κάποιο μοντέλο Samsung Galaxy S21. Επιπλέον, όσοι κάνουν reserve θα έχουν έκπτωση 50 δολαρίων σε αξεσουάρ της Samsung, ενώ αν χρησιμοποιήσουν το Shop Samsung app θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10$.

Η προσφορά ισχύει μόνο για την αγορά των ΗΠΑ και δε γνωρίζουμε αν θα γίνει κάποιο σχετικό promotion και στην Ευρώπη. Πάντως, για να ξεκινούν από τώρα τα reserve των προ-παραγγελιών, είμαστε πλέον σχεδόν σίγουροι πως η επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy S21 θα ανακοινωθεί στις 14 Ιανουαρίου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.