Samsung Galaxy S22: Αποκαλύπτονται όλα, μαζί με φωτογραφίες

Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22: Αποκαλύπτονται όλα, μαζί με φωτογραφίες

Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22: Αποκαλύπτονται όλα, μαζί με φωτογραφίες

Η μεγαλύτερη διαρροή δεδομένων για όλα τα μοντέλα της Samsung Galaxy S22 series συμβαίνει τώρα, ενώ τα βλέπουμε και σε αναλυτικές φωτογραφίες. Από τη διαρροή αυτή αποκαλύπτονται αναλυτικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μετά την επίσημη επιβεβαίωση της Samsung για το Galaxy Unpacked Event στις 9 Φεβρουαρίου, έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη για όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του απλού Samsung Galaxy S22, του S22+ και του Samsung Galaxy S22 Ultra. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, μαζί με τις φωτογραφίες που μας δίνουν μια καλή εικόνα για τον σχεδιασμό του κάθε μοντέλου.

Τα νέα Samsung Galaxy S22 θα είναι… επικά!

Μάθε πρώτος τα πάντα για αυτά στο You.gr

Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22: Αποκαλύπτονται όλα, μαζί με φωτογραφίες

Το Samsung Galaxy S22 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη διαγωνίου 6.1 ιντσών, με τεχνολογία Dynamic AMOLED, συχνότητα 120 Hz, ανάλυση 2340×1080 pixels, φωτεινότητα 1500 nits, Gorilla Glass και επεξεργαστή Samsung Exynos 2200. H μνήμη RAM θα είναι στα 8 GB και εσωτερική μνήμη 128 και 256 GB. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3700 mAh, ενώ η selfie camera θα είναι στα 10 Megapixel. Τριπλό θα είναι το setup στο πίσω μέρος με την κύρια κάμερα στα 50 Megapixel, με τις συνοδευτικές κάμερες να είναι στα 10 Megapixel. H τιμή του θα ξεκινά από τα 849 ευρώ.

Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22: Αποκαλύπτονται όλα, μαζί με φωτογραφίες

Το Samsung Galaxy S22+ θα έχει ίδια τεχνολογία στην οθόνη, αλλά οι διαστάσεις εδώ θα είναι μεγαλύτερες με την διαγώνιο να φτάνει στις 6.6 ίντσες. Η φωτεινότητα εδώ φτάνει στα 1750 nits, ενώ θα υπάρχει γυαλί Gorilla Glass Victus. H χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι στα 4500 mAh, με τις κάμερες, τη μνήμη RAM και την εσωτερική μνήμη να είναι ίδια με το Samsung Galaxy S22. Αυτό που αλλάζει εδώ είναι οι τιμές που ξεκινούν από τα 1049 ευρώ.

Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22: Αποκαλύπτονται όλα, μαζί με φωτογραφίες

Μεγάλες αλλαγές τόσο στον σχεδιασμό όσο και στα specs έχουμε στην περίπτωση του Samsung Galaxy S22 Ultra, με το συνοδευτικό S Pen. H οθόνη εδώ είναι διαγωνίου 6.8 ιντσών, με ανάλυση 3080×1440 pixels, Gorilla Glass Victus και μέγιστη φωτεινότητα 1750 Nits. H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5000 mAh, με τη μνήμη RAM να είναι είτε στα 8, είτε στα 12 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να είναι 128, 256 και 512 GB.

H selfie κάμερα στο Samsung Galaxy S22 Ultra είναι στα 40 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε κύρια κάμερα στα 108 Megapixel, 12 Megapixel Ultra Wide και άλλες δύο telephoto κάμερες στα 10 Megapixel. Οι τιμές εδώ ξεκινούν από τα 1249 ευρώ και φτάνουν στην πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση στα 1449 ευρώ.

Οι ευρωπαϊκές αγορές θα μπορούν να δουν τη Samsung Galaxy S22 Series στις προθήκες των καταστημάτων από τις 25 Φεβρουαρίου και έπειτα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max

Τι πίνουν εκεί στην Samsung δεν ξέρω. Μιας και είμαι χρήστης ενός Note, θα πω ότι Note με edge οθόνη είναι ότι πιο χαζό υπάρχει. Τα S που δεν έχουν πένα είναι με flat. Ότι να’ναι

GiorgosM

Το s22 plus ιδανική επιλογή για τα θέλω μου. Αν όντως ισχύουν τα 1750 nits μιλάμε για σημαντική βελτίωση στην φωτεινότητα αρκεί βέβαια να μην επεμβαίνει άμεσα λόγω throttling σε πολύ ζεστές ημέρες. Και η μείωση κατά ένα 50αρικο σε σχέση με το s21+ κάτι είναι κι αυτό αν ισχύσει τελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.