Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές

Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές

Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές

Τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει πολλές διαρροές για τη σειρά Galaxy S22 της Samsung, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τις επερχόμενες συσκευές. Τώρα, ωστόσο, κυκλοφόρησαν κάποιες νέες εικόνες που επιβεβαιώνουν κάποιες από τις προδιαγραφές.

Σε δημοσίευσή της, η 91mobiles επιβεβαιώνει ότι το σχέδιο δεν θα έχει καμία διαφορά με το μοντέλο vanilla, ενώ η εμφάνιση του Ultra παραμένει μοναδική στην επερχόμενη σειρά Galaxy. Στο πλαίσιο φαίνονται ορατές γραμμές κεραίας που υποδηλώνουν ότι είναι φτιαγμένο από μέταλλο.

Τα νέα Samsung Galaxy S22 θα είναι… επικά!

Μάθε πρώτος τα πάντα για αυτά στο You.gr

Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές

Η δημοσίευση δείχνει ότι δεν ισχύει η φήμη πως η Ευρώπη θα το αποκτήσει με chip Snapdragon επειδή το Exynos αντιμετώπιζε πολλά κατασκευαστικά προβλήματα. Όπως λέει, οι ευρωπαϊκές μονάδες θα λάβουν σίγουρα το chipset Exynos 2200.

Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές Samsung, Samsung Galaxy S22+: Διέρρευσαν νέες εικόνες με κάποιες προδιαγραφές

Το μοντέλο Plus θα διαθέτει κύρια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος μαζί με τηλεφακό 12MP και τηλεφακό 10MP με υποστήριξη για λήψη εικόνας 12 bit. Η οθόνη φημολογείται ότι φτάνει τα 1.750 nits μέγιστη φωτεινότητα και υποστηρίζει προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης.

Το τηλέφωνο θα ζυγίζει περίπου 195 γραμμάρια με την μπαταρία του 4.500 mAh με ταχύτητες φόρτισης 45 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosM

Ενδιαφέρον το plus ειδικά τα 1750 Nits ότι πρέπει για την χώρα μας με τόσο δυνατό ήλιο το καλοκαίρι…οι τιμές λογικά θα είναι στα ύψη.

μαν

αυτο και το 1plus10 aξιζουν το 1500αρι μονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.