Samsung Galaxy S22: Εμφανίζεται μεταλλικό dummy της συσκευής

Ένα βίντεο στο YouTube με ένα μεταλλικό dummy αποκαλύπτει πολλά για το σχεδιασμό του επερχόμενου Samsung Galaxy S22. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς είναι οι κυρτές άκρες της οθόνης και η οθόνη με διαγώνιο 6.8 ιντσών.

Το dummy του Samsung Galaxy S22 αποκαλύπτει ότι το camera setup στο πίσω μέρος θα είναι τετραπλό, ενώ ο συνολικός σχεδιασμός θυμίζει σε αρκετά σημεία το Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Η έκδοση Ultra του S22 θα είναι εκείνη με την οθόνη 6.8 ιντσών, καθώς αναμένεται να υπάρχουν και άλλες εκδόσεις με μικρότερη οθόνη. Το διαμέρισμα της κάμερας στο πίσω μέρος είναι σχήματος P και έχει χώρο για τις τέσσερις κάμερες.

, Samsung Galaxy S22: Εμφανίζεται μεταλλικό dummy της συσκευής

Πολλά έχουν γραφτεί για το γεγονός ότι το Samsung Galaxy S22 θα έχει ειδικό χώρο στο πλαίσιό του για να φιλοξενεί το S Pen, αλλά στο dummy που κάνει την εμφάνισή του στην τελευταία διαρροή δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για αυτό. Παρόλα αυτά, σημειώνεται για ακόμα μία φορά η φήμη ότι η Samsung θα βάλει το S Pen σε ειδική θήκη στο S22 Ultra.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

One UI 6 beta: Φτάνει στα Samsung Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra

Η Samsung ξεκίνησε τις δημόσιες δοκιμές beta για το επόμενο skin της, το One UI 6, το οποίο βασίζεται στο Android 14, τον περασμένο μήνα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22: Nέες δυνατότητες Astrophoto και Multiple Exposure στο Expert Raw

Τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S22 της Samsung είναι μεταξύ των καλύτερων smartphone με κάμερα στον κόσμο. Ειδικά το Ultra.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra: Πήρε πιστοποίηση 3C με φορτιστή 25W

Τη σειρά Galaxy S23 την περιμένουμε από τη Samsung στις αρχές της νέας χρονιάς και τώρα ένα από τα μοντέλα της πέρασε από την πιστοποίηση 3C στην Κίνα.

Smartphones Samsung

Νέα διαφήμιση της Samsung δείχνει στους επίδοξους αγοραστές iPhone 14 τι χάνουν

Την επόμενη εβδομάδα, η Apple θα ανακοινώσει τη νέα της σειρά iPhone και η Samsung ετοίμασε μια επιθετική διαφήμιση για να δείξει στους επίδοξους αγοραστές iPhone 14 τι χάνουν επειδή δεν έχουν μια συσκευή Samsung.