Samsung Galaxy S22: Επιβεβαιώνεται η μπαταρία των 3700 mAh

, Samsung Galaxy S22: Επιβεβαιώνεται η μπαταρία των 3700 mAh

Μία φωτογραφία που εμφανίστηκε στο Ιnternet επιβεβαιώνει το μικρότερο μέγεθος της μπαταρίας του Samsung Galaxy S22. Εκτός από την μπαταρία, επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο ότι το νέο μοντέλο θα έχει μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Στο Internet έκανε την εμφάνισή της μία φωτογραφία της ίδιας της μπαταρίας που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S22 και η οποία αποδεικνύεται ότι θα έχει χωρητικότητα 3700 mAh. Όλα δείχνουν ότι για το νέο της μοντέλο, η Samsung δεν είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει τη λογική που διέπει τους άλλους κατασκευαστές που επιλέγουν μπαταρίες κοντά στα 5000 mAh.

Το ερώτημα που παραμένει είναι εάν ένα smartphone που σίγουρα θα είναι 5G θα προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία με μία τέτοια μονάδα αποθήκευσης ενέργειας. Από την άλλη μεριά, οι περισσότερες φήμες συμφωνούν ότι η μικρότερη μπαταρία του Samsung Galaxy S22 δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι το συνολικό μέγεθος του νέου μοντέλου θα είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του.

H χωρητικότητα των μπαταριών του Samsung Galaxy S22 Plus και του Samsung Galaxy S22 Ultra θα είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας στα 4500 mAh και 5000 mAh αντίστοιχα.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

3700 mAh για οθονη 6+ ιντσες….!!!!Πραγματικα ποσο περιμενουν να κραταει η μπαταρια του…?

Perastikos

Για να βάλουν μεγαλύτερη στο S23 και να χαρούμε, hello, το κάνουν από το s6 συνεχώς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Τα Samsung smarphones θα παίρνουν seamless updates – Η αρχή θα γίνει με το Galaxy A55

Η δυνατότητα seemless update στα Android που εισήχθη από την Google το 2016 υιοθετήθηκε από τους περισσότερους κατασκευαστές Android.