Samsung Galaxy S22: Οι διαρροές δείχνουν συντηρητικό σχεδιασμό

, Samsung Galaxy S22: Οι διαρροές δείχνουν συντηρητικό σχεδιασμό

Καθώς αναμένουμε με ενδιαφέρον την παρουσίαση του Samsung Galaxy S22, οι φήμες μας λένε να κρατούμε μικρό καλάθι για το design. Οι τελευταίες διαρροές δείχνουν τα τρία νέα μοντέλα, στο πίσω μέρος τους.

Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει από τον leakster Yogesh Brar στο Twitter δίνουν μία αρκετά σαφή οπτική για το σχεδιασμό που θα ακολουθήσει η Samsung με το Galaxy S22 σε όλες τις παραλλαγές του. Το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει κανείς με την πρώτη ματιά στις εικόνες είναι ότι η Samsung δεν έχει διάθεση για σχεδιαστικούς πειραματισμούς με το νέο μοντέλο. Προτιμά να πατήσει σε πιο δοκιμασμένα σχεδιαστικά νερά.

, Samsung Galaxy S22: Οι διαρροές δείχνουν συντηρητικό σχεδιασμό

Στα μοντέλα με τις μικρότερες διαστάσεις υπάρχει κυρτή οθόνη, ενώ στο μεγαλύτερο μοντέλο, το Samsung Galaxy S22 Ultra, έχουμε πιο αυστηρές γραμμές, σε ένα smartphone που εκτιμάται ότι θα αντικαταστήσει το Galaxy Note και θα φιλοξενεί το S Pen στο εσωτερικό του. Πολλοί εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους από τώρα για το σχεδιασμό, καθώς εδώ μιλάμε για ακριβά μοντέλα που θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Πώς σας φαίνονται τα Samsung Galaxy S22, όπως φαίνονται στις διαρροές;

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

To S22 Ultra είναι απλά πανέμορφο ( όπως και τα Note 10,10+,20+). Λατρεύω αυτό το σχέδιο. Και πίσω ωραίο είναι αν και η πλάτη δεν με ενδιαφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22: Ίσως τελικά πάρει τα χαρακτηριστικά Galaxy AI

Η σειρά Galaxy S24 της Samsung κυκλοφόρησε με χαρακτηριστικά Galaxy AI, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι θα φτάσουν στη σειρά S23.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

One UI 6 beta: Φτάνει στα Samsung Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra

Η Samsung ξεκίνησε τις δημόσιες δοκιμές beta για το επόμενο skin της, το One UI 6, το οποίο βασίζεται στο Android 14, τον περασμένο μήνα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22: Nέες δυνατότητες Astrophoto και Multiple Exposure στο Expert Raw

Τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S22 της Samsung είναι μεταξύ των καλύτερων smartphone με κάμερα στον κόσμο. Ειδικά το Ultra.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra: Πήρε πιστοποίηση 3C με φορτιστή 25W

Τη σειρά Galaxy S23 την περιμένουμε από τη Samsung στις αρχές της νέας χρονιάς και τώρα ένα από τα μοντέλα της πέρασε από την πιστοποίηση 3C στην Κίνα.