Samsung Galaxy S22 Series: Ευοίωνα τα μηνύματα από τις αγορές

Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Series: Ευοίωνα τα μηνύματα από τις αγορές

Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Series: Ευοίωνα τα μηνύματα από τις αγορές

Είναι ακόμα νωρίς για ξεκάθαρα συμπεράσματα, αλλά τα μηνύματα για τη Samsung Galaxy S22 Series είναι εξαιρετικά θετικά. Η πορεία των Samsung Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra φαίνεται ότι είναι πολύ θετική και στην Ινδία, η οποία αποτελεί μία τεράστια αγορά.

Ειδικά στην περίπτωση της Ινδίας, σημειώθηκαν περισσότερες από 70.000 προπαραγγελίες σε λιγότερες από 12 ώρες για την οικογένεια του Samsung Galaxy S22, στοιχείο που δείχνει ότι τα μηνύματα που παίρνει η Samsung από τις αγορές είναι αρκούντως θετικές. Στο σημείο αυτό είναι καλό να ξεκαθαριστεί ότι είναι άλλο πράγμα οι πωλήσεις και άλλο οι προπαραγγελίες, αλλά τα δεδομένα δείχνουν ότι η Samsung Galaxy S22 Series δείχνει να τα πηγαίνει καλύτερα από τις άλλες ναυαρχίδες της εταιρείας.

Μένει να δούμε πώς θα πάνε και οι πωλήσεις στις αγορές, σε όλο τον πλανήτη και όχι μόνο στην Ινδία, αλλά θα πρέπει να πούμε ότι τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, για μία ναυαρχίδα που δεν μπορεί να πει κανείς ότι προσφέρεται και στην πλέον… προσιτή τιμή.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22: Ίσως τελικά πάρει τα χαρακτηριστικά Galaxy AI

Η σειρά Galaxy S24 της Samsung κυκλοφόρησε με χαρακτηριστικά Galaxy AI, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι θα φτάσουν στη σειρά S23.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy AI: Δεν θα έρθει στη σειρά Galaxy S22

H Samsung παρουσίασε τη σειρά Galaxy S24 την περασμένη εβδομάδα βάζοντας στο επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

One UI 6 beta: Φτάνει στα Samsung Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra

Η Samsung ξεκίνησε τις δημόσιες δοκιμές beta για το επόμενο skin της, το One UI 6, το οποίο βασίζεται στο Android 14, τον περασμένο μήνα.

Smartphones Galaxy Z Flip4 Galaxy Z Fold4 Samsung Galaxy S22

One UI 5.1: Έρχεται ενημέρωση σε παλαιότερες ναυαρχίδες της Samsung

Ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα ενημέρωσης One UI 5.1 για παλαιότερες ναυαρχίδες της Samsung αποκαλύφθηκε από την καναδική εταιρεία MVNO Fido.