Samsung Galaxy S22 series: Νέες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά [Φήμες]

Μπορεί τα νέα αναδιπλούμενα smartphones Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 να μην έχουν κυκλοφορήσει καλά-καλά (αναμένονται 27 Αυγούστου), η προσοχή μας όμως ξεκινάει να στρέφεται προς τα νέα “κανονικά” flagship smartphones του νοτιοκορεάτη κολοσσού και τη νέα σειρά Galaxy S22. Σύμφωνα με το γνωστό tipster Ice Universe τα νέα μοντέλα θα είναι και πάλι τρία και συγκεκριμένα τα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra.

Ξεκινώντας με τη διαγώνιο της οθόνης τους αυτές αναμένεται να είναι 6.01″ για το Galaxy S22, 6.55″ για το Galaxy S22+ και 6.81″ για το μεγάλο Galaxy S22 Ultra. Για να κάνουμε τη σύγκριση με τα μοντέλα της σειράς S21 που κυκλοφόρησαν φέτος, σημειώστε ότι το Galaxy S21 έχει οθόνη 6.2″, το Galaxy S21+ οθόνη 6.7″ και το Galaxy S21 Ultra οθόνη με διαγώνιο 6.8″.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι το flagship – flagship Galaxy S22 Ultra θα έχει ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του ενώ τα S22 και S22+ θα έχουνε ελαφρώς μικρότερη οθόνη από τα αντίστοιχα μοντέλα που κυκλοφορούν σήμερα. Όλα τα νέα Galaxy S22 series smartphones λέγεται ότι θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz με το Galaxy S22 Ultra να είναι το μόνο με ανάλυση QHD+.

, Samsung Galaxy S22 series: Νέες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά [Φήμες]

Η εικόνα είναι concept από προηγούμενες φήμες.

Προχωρώντας στο κομμάτι της κάμερας, τα Galaxy S22 και S22+ θα ενσωματώνουν τον νέο αισθητήρα 50MP 1/1.55-inch κατασκευής Samsung μαζί με ένα 12MP telephoto με 3x optical zoom και ένα 12MP ultrawide. Το Galaxy S22 Ultra θα έχει αισθητήρα 108MP μαζί με τρεις αισθητήρες 12MP, έναν telephoto me 3x οπτικό zoom, μια περισκοπική κάμερα με 10x optical zoom και έναν ultrawide.

Σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας του ο tipster κάνει λόγο για 3.800 mAh για το Galaxy S22, 4.000 mAh για το Galaxy S22+ και 5.000 mAh για το Galaxy S22 Ultra. Τέλος να αναφέρουμε τις πληροφορίες του leakster @FrontTron ο οποίος λέει ότι τα περισσότερα Galaxy S22 series θα “φοράνε” τον επεξεργαστή Snapdragon 898 και όχι τον Exynos 2200.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι ανεπιβεβαίωτες και όσο περνούν οι μήνες και πλησιάζουμε προς την επίσημη παρουσιάση της νέας σειράς Galaxy S22 θα μαθαίνουμε περισσότερα.

, Samsung Galaxy S22 series: Νέες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά [Φήμες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Εάν είχε 200 Mp κάμερα θα ψηνόμουνα να πήγαινα στο S22. Επίσης εάν είχε τον νέο επεξεργαστή με τεχνολογίες από AMD όπως είπαμε θα ήταν ένα κίνητρο. Τώρα όμως μιλάμε για μια από τα ίδια για το Ultra μοντέλο οπότε δεν το βλέπω.

P@NOS

Ο 2200 υποτίθεται ότι είναι ο επεξεργαστής με AMD γραφικά , όποτε το s22 ultra θα τον φοράει σίγουρα …

Γρηγόριος

Τελικά τα ούτε τα βασικά του 20+ δεν θα έχουν τα 22 ακόμα και τα ούλτρα εκτός μεγαλύτερης κάμερας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.