Samsung Galaxy S22 Ultra: Επίσημα! Χαρακτηριστικά, τιμή, διαθεσιμότητα, video

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Επίσημα! Χαρακτηριστικά, τιμή, διαθεσιμότητα, video

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Επίσημα! Χαρακτηριστικά, τιμή, διαθεσιμότητα, video

Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S22 Ultra και είναι μετά από καιρό το πρώτο smartphone της Samsung με πενάκι S-Pen! Ξεχωρίζει με τη μεγάλη οθόνη 6.8″ Dynamic AMOLED 2X με Vision Booster και φωτεινότητα που αγγίζει έως και τα 1.750 nits, το νέο οκταπύρηνο επεκεργαστή Exynos 2200 5G (4nm) και την τετραπλή κάμερα με τον βασικό αισθητήρα 108 Megapixel που κάνει capture μοναδικές φωτογραφίες τη νύχτα χάρη στις λειτουργίες Nightography.

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Επίσημα! Χαρακτηριστικά, τιμή, διαθεσιμότητα, video

Samsung Galaxy S22 Ultra Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 12 με OneUI 4.1
Επεξεργαστής: Exynos 2200, Octa-core, 4nm
GPU: AMD Xclipse 920 GPU
RAM/ ROM: 12GB/ 512GB, 12GB/ 256GB, 8GB/ 128GB
Οθόνη: 6.8″ Edge QHD+, Dynamic AMOLED 2X, Gorilla Glass Victus+, 1750 nits, 120Hz refresh, 240Hz touch sampling rate, Vision Booster, Eye Comfort with AI blue light control
Τετραπλή Κάμερα: 108 Megapixel Wide, Dual Pixel AF, f/1.8, OIS
12 Megapixel Ultra-Wide, f/2.2
10 Megapixel Telephoto, 3x Optical Zoom, f/2.4, OIS
10 Megapixel Telephoto, 10x Optical Zoom, f/4.9, OIS
(100x Space Zoom with AI Super Resolution)
Selfie: 40 Megapixel, f/2.2
Κάρτα μνήμης: Όχι
Συνδεσιμότητα: 5G (Dual SIM), Wi-Fi 6E, NFC, UWB, Bluetooth 5.2, GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
Άλλα: S-Pen, Αδιάβρoxo IP68, Ultrasonic fingerprint, σασί από αλουμίνιο, πλάτη από Gorilla Glass Victus+
Μπαταρία: 5.000mAh, 45W γρήγορη φόρτιση, 15W ασύρματη φόρτιση, Wireless PowerShare, φόρτιση στο 50% μέσα σε 20 λεπτά
Χρώματα: Burgundy, Phantom Black, Phantom White
Διαστάσεις: 77.9×163.3×8.9 χλστ.
Βάρος: 229 γρ.

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Επίσημα! Χαρακτηριστικά, τιμή, διαθεσιμότητα, video

Πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S22 Ultra στην Ελλάδα

Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα. Κατά την περίοδο της προπαραγγελίας θα δίνεται μαζί δώρο τα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds Pro.

https://www.youtube.com/watch?v=2Jdpwb_0F5w

Ποια είναι η τιμή του Samsung Galaxy S22 Ultra στην Ελλάδα

Το Samsung Galaxy S22 Ultra θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις 8GB/ 128GB, 12GB/ 256GB και 12GB/ 512GB. Η τιμή της έκδοσης 8GB/ 128GB είναι 1.299 ευρώ, η τιμή της έκδοσης 12GB/ 256GB είναι 1.399 ευρώ και η τιμή της έκδοσης 12GB/ 512GB είναι 1.499 ευρώ. Η έκδοση 12GB/ 1TB του Samsung Galaxy S22 Ultra δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Ποια είναι τα χρώματα του Samsung Galaxy S22 Ultra

Στην Ελλάδα το Samsung Galaxy S22 Ultra θα διατεθεί σε τρία χρώματα, Burgundy, Phantom Black και Phantom White.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Beta testers ορματε!!
Και σε πολυ καλη τιμουλα!!! Μονο 1400!!!!

Δημητρης

Εμπρός καλoί μου μέτοχοι άλλων εταιριών…βγάλτε τη χολή σας!!! Πως και πως σε περίμενα…Θέλει η π@@@@α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει…
Τουλάχιστον αυτοί ανακοινώνουν στις 9 Φεβρουαρίου μία συσκευή και είναι στα καταστήματα στις 25 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους (όχι του επόμενου!!!)

ΥΓ: βρε άντε πήγαινε στο άρθρο “Xperia III review: Από τη Sony με αγάπη!” μπας και πείσεις τον John7 και αγοράσει καμιά μονάδα να σας δω στο άρθρο “Xiaomi: Στην κορυφή της Ευρώπης” στον πίνακα με αύξηση 100% (από 1 σε 2 μονάδες πώλησης στην Ελλάδα).
ΥΓ2: Ενώ αυτοί που αγοράζουν πρώτοι τα Sony είναι μη Beta testers…θα μου πεις….τι Beta testers να είναι…το ανακοινώνει στις 20 Μαρτίου και το κυκλοφορεί στις 20 Αυγούστου…ήδη θα έχει κάνει beta testers το προσωπικό της. Ορμάτε Sony!!! Στα 1300€ σου δίνει και σκουλαρίκια δώρο (όπα. λάθος. ακουστικά των 1000€)
ΥΓ3: θα ξαναρωτήσω…πόσο σας πληρώνει η Sony να κάνετε αρνητικό μάρκετινγκ? Δεν σας έμαθαν ότι το αρνητικό μάρκετινγκ είναι μάρκετινγκ?
ΥΓ4: Στα 1400€, τα 1399€ κοστίζουν τα Samsung Buds Pro!!! Έλα…κλεμμένο από σένα είναι…χαμογέλα!!!

SUPS 👨‍⚖️

Θεϊκό σχόλιο! Υποκλίνομαι!

Ιωάννης jb

Αδικο εχω νομιζεις;
Περσινό s21 ultra σε γνωστο μου μεχρι το καλοκαίρι ειχε bugs!
Ευτυχως βρηκε και το ξεφορτωθηκε! τα bugs ο νεος κατοχος αλλα και ολοι οι υπολοιποι που το εχουν πολυ αμφιβαλλω αν τα ξεφορτώθηκαν!
Στην αρχη μεχρι να παρει κανα 2 updates κ να στρωσει απο τα νευρα του παραλιγο να το σπασει!!! Με το παλιο του κινητο κυκλοφορουσε!
Συνεχιζεις να μιλας για πωλησεις ακομα;
Ρε γελοιε τη σχεση εχουν οι πωλησεις με το αν ειναι καλο ενα κινητο;
Αν ειναι τα iphone που ξεσκιζουν σε πωλησεις θα ηταν τα καλυτερα με χαώδης διαφορά!!!
Σου εχω μιλησει 100 χιλιαδες φορες για το θεμα πωλησεις βαλε μυαλο!
Αρνητικα που απο οτι δειχνει θα εχει κ το s22 το μεγαλο παχος, βαρος κ η μη εργονομικη σχεδίαση! αβολο στο χειρισμο!
Άβολη και η οθονη edge! τετοια εχω ξερω τι λέω!
Σελφι μεσα στην οθονη πραγμα απειρως σπαστικο τετοια εχω ξερω τι λέω!
Θετικα δειχνουν να υπαρχουν αρκετα αλλά οταν με xperia 1iii κατευθείαν δεν εχεις τα αρνητικα που προανέφερα η κουβεντα τελειωνει!
Συν του οτι με sony εχεις ρομ με ufs 3x!!! 4k οθόνη!!! Micro sd card!!! Εξοδο ακουστικών!!!!
Ui αψεγαδιαστο!!!!
Και καλυτερη τιμη!!!!

Δημητρης

Γνωστη μου ανεβηκε σε αεροπλανο της Aegean και την ωρα της πτησης εσκασε ο κινητηρας. Συμπερασμα Ιωαννη_jb…Ολα τα αεροπλανα της Aegean εχουν προβλημα στο κινητηρα.
Φύγε απο εδώ ρε μπρο…
Πάμε άλλη μία να το εμπεδώσεις…οταν έχεις δυο ανταγωνιστικά προιόντα ένα πολυ καλό μέτρο σύγκρισης ειναι οι πωλησεις. Μεσω των πωλήσεων μπορείς να δεις αν αυτά που έκανες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτων. Άρχισες παλι να συγκρίνεις μόνο αυτά που σε συμφέρουν μεταξύ δυο κινητων. Παρε το σαπακι σου (οπως λέει ο παπαροκας) και γυρνα στο τερμα σου.

Φιλε, αν και δεν κάνει καλη δουλεια, αν δεν τα κατανοεις αυτα λογω αλλης μητρικης γλωσσας βαλε google translator.

SUPS: Τιμή μου να δεχομαι σχολια και κριτικη απο αντικειμενικους σχολιαστες

Ιωάννης jb

Μέτρο συγκρισης οι πωλήσεις
xperia 1ii vs s20 ultra
Στην Αγγλία η Sony πουλησε 70 χιλιάδες κομμάτια και η samsung 150!
Στην Γερμανία η sony 80 και η samsung 200 χιλίαδες!
Στις περισσότερες ευρωπαικες χώρες καπως ετσι ήταν οι πωλήσεις! αυτη τη διαφορα ειχαν πανω κάτω!
Αν βάλουμε ομως στην εξίσωση και το iphone 12 προ μαξ θα δουμε οτι εκει δεν εχουμε 80 χιλιάδες ή 180!
Στην γαλλία πουλήθηκαν περίπου 2 εκατομμυρια iphone 12 pro max και στην γερμανία πολύ περισσότερα απο 2 εκατομμύρια!!!
Συμπέρασμα??
Οι πωλήσεις δεν λένε και πολλά!!!
Διότι η διαφορά των 3 αυτων πανακριβων συσκευων που εβαλα στην συγκριση ειναι χαώδης!!!!
Η ποιοτητα και γενικα η εμπειρια χρησης αναμεσα σε αυτα τα 3 κινητα είναι απειροελαχιστη και αν θα διαλεγα νικητη θα ηταν αυτός με τις λιγότερες πωλησεις το xperia 1ii…
Οι πωλήσεις ΔΕΝ είναι το ιδανικο μέτρο συγκρισης!!!!

Δημητρης

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου με την έννοια όμως ότι οι πωλήσεις δεν είναι το μόνο μέτρο σύγκρισης (όχι το ιδανικό). Ποιο είναι το ιδανικό μέτρο σύγκρισης για σένα (ως υπεύθυνος μιας εταιρίας ή ως ενός οργανισμού που επιθυμεί να αξιολογήσει τα προϊόντα των εταιριών); Επίσης, δεν έχεις καταλάβει κάτι. Δεν υποστηρίζω καμιά εταιρία σε σχέση με σένα που φωνάζεις από μακριά Sony. Οπότε μη μου συγκρίνεις δύο μοντέλα ή μη μου απομονώνεις γεγονότα για να καταλήξεις στο δικό σου συμπέρασμα. Η Γερμανία όπως λες έκανε τη συγκεκριμένη χρονιά εκατομμύρια πωλήσεις εκ των οποίων μόνο 80 χιλιάδες είχε η Sony και 200 χιλ. η Samsung (όπως αναφέρεις – δεν θα κάτσω να το διασταυρώσω). Τις υπόλοιπες πωλήσεις πιο μοντέλο τις είχε? Μήπως αυτό ήταν πετυχημένο μοντέλο? Μήπως αυτό που είχε τις περισσότερες πωλήσεις ήταν κορυφή και τα 1ii και s20 δεν κάλυψαν τις προσδοκίες? Επίσης, η διαφορά 80-200 χιλ. σου κάνει το S20 πιο πετυχημένο ή όχι; Πάντως θα συμφωνήσω και στο γεγονός ότι η εμπειρία χρήσης αυτών των συσκευών είναι απειροελάχιστη. Αλλά από τη δική μας οπτική (δική μου και δική σου). Το οικοσύστημα της Apple για έναν καταναλωτή που την επιλέγει έχει χαώδης διαφορά (όχι απειροελάχιστη). Η φοβερή… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Κοιτα να δεις φιλαρακι οποιος βλεπει προβληματα στα sony εχει προβληματα στον εγκεφαλο του! Οταν μου λες ανακοινώνει κατι και στο βγαζει 3 μηνες πιο μετα και αυτο ολο σε ενοχλει! Εσυ εισαι αυτος που εχει προβλημα στον εγκεφαλο! Στο ανακοινώνει επειδη ετσι γουστάρει αυτήν ειναι η πολιτικη της μια ζωή να ανακοινώνει νωρίτερα! Ενας σοβαρος κ λογικος ανθρωπος θα πει οτι ειναι μια χαρα αυτο κ δεν με ενοχλει σε καμία μα απολυτως καμία περίπτωση! Οβεραλ ειναι η μοναδικη εταιρια! ολες οι αλλες εχουν αδυναμιες φανερές! Το οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν παίρνουν sony δεν μου λεει και πολλα διοτι δεν γινεται να ειναι ολοι ψαγμενοι! Οι περισσοτεροι εκει εξω ειναι μαζα το εχω πει ουκ ολιγες φορες κ αν ψαξεις στο ιστορικο σαν γνησιος ψυχακιας θα το ξαναβρεις! Ειναι βλακεια να παρω λογισμικο κλειδωμενο οσο δε παει (iphone) για να εχω τελεια φωτο ή μεγάλη ταχύτητα! Ειναι βλακεια να παρω μια καμερα 10% καλυτερη για να εχω καλυτερη φωτο σε συνθηκες κακου φωτισμου (p40 pro) και να χασω σε πολλα άλλα! Ειναι βλακεια να παρω χαομι για 50 ευρω καλυτερη τιμη και το sony που με τα μισα χαρακτηριστικα θα με παει περισσοτερα χρονια αλλα και θα λειτουργει… Συνέχεια »

Δημητρης

Η μάζα που λες (αυτό το σύνολο των ΑΝΘΡΩΠΩΝ (όπως είσαι και εσύ-αλλά ναι ξέχασα…εσύ ανήκεις στο συνάφι των ψαγμένων)) έχει συμπεριφορά. Ονομάζεται καταναλωτική συμπεριφορά. Επηρεάζεται από το μάρκετινγκ (που έχεις πει ουκ ολίγες φορές ότι η εταιρία σου δεν κάνει). Επίσης, έχει νοημοσύνη και προτιμήσεις. Το τι επιλέγει αυτή η μάζα και το τι επιλέγεις εσύ, δεν σε κάνει ούτε ξεχωριστό ούτε ψαγμένο. Αυτή λοιπόν η μάζα έχει τη τάση να κάνει το εμβόλιο κατά του Κορονοϊού, να ψάχνει πάντα το καλύτερο προϊόν για αυτήν, να εφαρμόζει ορθολογικές αποφάσεις πάντα με γνώμονα την συνολική χρησιμότητά της. Σύμφωνα με σένα, τις απόψεις σου βρε παιδί μου, όλες οι εταιρίες κάνουν βλακείες (ή να το θέσω καλύτερα βγάζουν βλακείες κινητά). Το μοναδικό κινητό το οποίο δεν είναι βλακεία είναι το Sony. Βρε κάνε μπεεε να δεις αν γελάει η μάζα με αυτά που γράφεις…Θα μας πεις και την κάμερα του P30 ή P40 κατώτερη από της Sony που τόσα χρόνια δεν έχετε καταφέρει (κοτζάμ εταιρία που πουλάει αισθητήρες) να φτιάξετε ένα λογισμικό φωτογραφίας της προκοπής (όπως έχεις πει ουκ ολίγες φορές) όπου χρειάζεται ο καταναλωτής να πάει σε σχολή φωτογραφίας και να μάθει χειροκίνητα πως να χρησιμοποιεί την κάμερα της Sony… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Αν ειχες εστω και την παραμικρη ιδεα δεν θα τολμουσες να ξεστομισεις αυτο το παραδειγμα για τον φιλο που θα σου βγαλει φωτογραφία! Τα sony ειναι τα μοναδικα τηλεφωνα που εχουν κουμπι άμεσης πρόσβασης στην καμερα εδω και 15 χρονια! Βγαζουν φωτογραφιες κυριολεκτικα σε χρονο dt! Απο εκει που το ειχες αφησει… Τωρα για το αν υστερουν ή υπερτερουν απο καποια αλλα στο αυτοματο ή στο χειροκεινητο ή στη σελφι ή στο βιντεο ειναι άλλη κουβεντα αλλα το σιγουρο ειναι οτι με sony εχεις παντα αποτελεσματα υψηλων προδιαγραφών! Ορθολογικες αποφασεις ε; Σε αυτες συμπεριλαμβάνεις και την ποζερια? Το σκεπτικο του να εχω μηλο γιατι αλλιως δεν θα βρω γκομενα? Ορθολογιστη μου εσυ! Το να εχω μηλο και να μη μπορω να βαλω μια αγαπημενη μου συλλογη απο τραγουδια και να πρεπει ντε κ καλα να πληρωνω εφαρμογες ή να τις ξανακατεβασω πληρωνοντας μια περιουσια στην σαπιομηλια με κανει ψαγμένο; Με κανει ψαγμενο το να εχω χαομι που εχει τούμπανα χαρακτηριστικα και το sony με τα μισα να μου δινει παρομοια για να μη πω κ καλυτερη εμπειρια χρήσης; Η μαζα ειναι πιο ψαγμενη απο μένα;;; Τι βλακειες γραφεις ρε ανθρωπε; Εισαι για βραβειο μιλαμε! Ο τσουκαλας δεν ειμαι εγω! καποιος… Συνέχεια »

Δημητρης

Ναι ναι ναι ναι….η Sony έχει τα καλύτερα κινητά. Απορώ πως το βλέπουν μόνο οι ψαγμένοι…Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αφού έχει βγάλει τα καλύτερα κινητά να θέλει τόσο ψάξιμο βρε παιδί μου για να το καταλάβεις…πως δε το έχει κατανοήσει ο απλός κοσμάκης και χρειάζονται αυτοί οι ψαγμένοι του είδους σου να το συλλάβουν σαν αντίληψη; Είναι άξιο απορίας…Μη πιάσεις την καραμέλα του μάρκετινγκ…φθηνή δικαιολογία για μία τεράστια εταιρία να μην ξέρει ότι το μάρκετινγκ μετράει… Φίλε, η γκόμενα για να πέσει δε θέλει να δει κινητό Apple. Δεν ξέρω πως έριχνες γκόμενες εσύ αλλά μιας που με έχεις αποκαλέσει και 15χρονο να σου πω ότι η νεολαία πέφτει μέσω των κοινωνικών δικτύων πλέον. Άρα και με Xiaomi, μέσω Insta, fb, tinder, το ρίχνεις το γκομενάκι…αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες μη διστάσεις να ρωτήσεις. Επίσης, πρέπει να αλλάξεις παρέες οι οποίες για να κάνουν μόστρα αγοράζουν Iphone. Τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ τα βασικά προβλήματά σου. Είμαι πεπεισμένος, λαμβάνοντας υπόψη και προηγούμενο σχόλιο που γενίκευσες από τα προβλήματα του φίλου σου Μπάμπη για το S21, ότι δεν έχεις αξιόπιστα ερεθίσματα. Όλοι σου οι φίλοι και γνωστοί πρέπει να είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον. Επίσης, σε έχω κάνει… Συνέχεια »

Last edited 2 years πριν by Δημητρης
Δημητρης

Όταν το κινητό σου ήταν τούβλο έγραφες το θεϊκό σχόλιο (καλά, θα βάλεις θήκη και το δικό σου θα γίνει το ίδιο βαρύ σαν το δικό μου – ενώ στο δικό σου δε θα έβαζες θήκη…κλαίω). Όταν σου έλεγαν ότι της Samsung έχει πενάκι έλεγες “τι το θέλεις το πενάκι? Ζωγράφος θα γίνεις?” Τώρα που το S22 είναι πιο βαρύ από της Sony άρχισες να μνημονεύεις το βάρος…Αλλά εδώ το techblog κρατάει ιστορικό. Γράφεις ό,τι σε συμφέρει. Γιατί κάτι μου λέει ότι αν αύριο μεθαύριο βάλει η Sony πενάκι θα ξεχάσεις τα περί ζωγραφικής? Όσα καλύτερα και να έχει το κινητό της Sony, οι καταναλωτές δεν το αγοράζουν!!! Πάρε το χαμπάρι. Μια ζωή θα είστε στην αφάνεια αν δεν αλλάξετε πολιτική. Το ίδιο θα συμβεί και με το PS5. Η MS κάνει κινήσεις και εσείς κοιμάστε!!! Προσέξτε μέτοχοι της Sony τι σημαίνει στρατηγική κίνηση γιατί δε σας βλέπω καλά. Θα αρχίσεις σε λίγο καιρό και θα μας λες ότι το PS5 δεν πάει καλά γιατί έχει αποκλειστεί από τα μαγαζιά και διάφορες δικαιολογίες του κ@λου… Εσύ σαν μέτοχος πες μου κάτι. Δουλεύεις σε μία εταιρία και θες να δεις μέσω αριθμών πως πάει το προϊόν σου. Τι δείκτες θα ζητήσεις… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Γραφω οτι με συμφέρει!!! Ξερω είμαι μεγαλος συμφεροντολόγος!
Ρωτα το κινητό μου αν του βάζω θήκη θα σε βρίσει!
Μπορω να σε διαβεβαιώσω οτι τα 229 γραμμάρια του s21 ultra είναι τέρμα άβολα και σε αυτο δεν βοηθάει καθόλου το καρουμπαλο που εχει απο πίσω!
Ακόμα και τα 236 του xz2 premium που ξέθαψες σαν γνήσιος ψυχάκιας είναι πιο καλα! Πιο ζυγισμένα και άνετα στην καθημερινη χρήση!
Δεν είπα πουθενα οτι δεν βλέπω ως αρνητικο το αυξημένο βαρος μιας συσκευης αλλά πάντα σε λογικα πλαίσια! Δεν μπορεί να είναι στα πάντα τέλειο και να μην θέλω με τίποτα να το αγοράσω μόνο και μόνο επειδη είναι 20 γραμμάρια πιο βαρύ απο κάποιο άλλο!
Α και που σαι σταμάτα να ξεθαβεις!

Δημητρης

Ρώτα τον κόσμο αν στα κινητά βάζει θήκες. Έχεις μία τάση να γενικεύεις τη δική σου εμπειρία και τις δικές σου συνήθειες. Τελείως άβολα ήταν. Να το δεχτώ. Αλλά μάλλον οι καταναλωτές έκαναν αβαβα αυτό το άβολο στοιχείο σε σχέση με άλλα στοιχεία του S21 που τους προσέφεραν μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ξέρεις τι σημαίνει χρησιμότητα αγαθού? Overall ικανοποίηση? Γιατί να σταματήσω να ξεθάβω? Δεν σε συμφέρει το ξεθάψιμο εεε? Βρε πες με ψυχοπαθή δολοφόνο λέξεων, πες με βιαστή “Ιωάννη jb”, πες με ό,τι θες. Εδώ θα είμαι και θα σε φέρνω σε αντιφάσεις!!! Ζωγράφοι, θήκες έναντι βάρους και χίλια άλλα δύο πράγματα που έχεις πει στο παρελθόν έχουν καταγραφεί στη database του techblog. Αν δε κάνει ο Βλαχάκης delete τα comments εδώ θα εκτίθεσαι. Αν αύριο η Sony βάλει το καρούμπαλο, εδώ θα είσαι να λες πόσο ωραίο είναι… Έλα όμως που καταγράφηκε στις 14/2/2022 ότι το καρούμπαλο δεν είναι βολικό… Μπράβο στους ψυχάκηδες που έχουν μνήμη και ξέρουν να κάνουν google search λέξεις κλειδιά για να πιάνουν κότσο τους μη ψυχάκηδες. Στο Insomnia υπήρχε ένας σχολιαστής που το έπαιζε σε ένα άρθρο ως βασικό μέλος των xda developers. Τελικά, ένας ψυχάκιας (όπως τους αποκαλείς) εντόπισε, από προηγούμενα σχόλιά του, ό,τι… Συνέχεια »

Power_G

Πανάκριβο!!

Tolis K

Ανταλάσσεται με Alfa Romeo Alfa 147 1.6 16V T.Spark του 2006, 176.000 χλμ, 1.600 cc, 145 hp.

John7

Αφού αναφερθήκαμε στο xperia τελικά αξίζει να το αγοράσω 🤣
Σοβαρά τώρα xperia iii και galaxy ότι πιο premium και ωραίο κυκλοφορεί εκεί έξω άποψη μου πάντα.

Nightfalls 😈

Επειδή το δικό σου σχόλιο είναι το μόνο σοβαρό σε όλα τα φανατικά και χωρίς καμία ουσία σχόλια που γράφονται και οι δύο συσκευές είναι εξαιρετικά άξιολογες με τα ultra να υπερτερούν ξεκάθαρα στις κάμερες.Σαν κάτοχος του 1iii προσωπικά μου αρέσει πολύ το 4k πάνελ του, η ποιότητα κατασκευής και το ελαφρύ λειτουργικό του. Επειδή το ποσό που πρέπει να διαθέσεις ξεπερνάει το 1000 καλό είναι να δεις τις συσκευές από κοντά . Πάντως αυτή την στιγμή το s22 ultra είναι από τα ποιο ολοκληρωμένα android τηλέφωνα με το ανάλογο κόστος.
Οποία συσκευή και να επιλέξεις σε αυτή την κατηγορία τιμής ανεξάρτητα εταιρείας θα είναι premium και θα την γουστάρεις. Δες σε εσένα τι αρέσει πραγματικά και όχι στα σχόλια που διαβάζεις.

Δημητρης

Είσαι κάτοχος του S22 ultra?

Nightfalls 😈

Εάν θέλεις επίσης αφιέρωσε λίγο χρόνο και μπες gsm arena η android police και android authority και δες λίγο κριτικές και για τις 2 συσκευές ..να ξεφύγεις λίγο από τα ελληνικά site ..αν και τα παιδιά εδώ κάνουν σοβαρή δουλειά και είναι αντικειμενικοί..

Dimitris L.A

Μόλις τα παρήγγειλα σε γαλάζιο. Από Αμερική

Nightfalls 😈

Καλορίζικο φίλε ωραίος..

Αλέξανδρος

Όταν ακούω ενάμιση χιλιάρικο κινητό ΧΩΡΙΣ φορτιστή τρελαίνομαι.
Μπορεί να είναι κινητάρα, αλλά η κοροϊδία έχει και όρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.