Samsung Galaxy S22 Ultra: Το πρόβλημα στην οθόνη

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Το πρόβλημα στην οθόνη

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Το πρόβλημα στην οθόνη

Κάποιοι πρώτοι κάτοχοι του Samsung Galaxy S22 Ultra στο εξωτερικό έχουν αναφέρει ένα περίεργο πρόβλημα με την οθόνη του κινητού υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Όταν οι ρυθμίσεις του κινητού είναι ανάλυση WQHD, τα χρώματα “Natural” και έχετε επιλέξει έναν από τους προεγκατεστημένους live wallpaper τότε υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν pixeliασμένες γραμμές στην οθόνη κλειδώματος αν προσπαθήσετε να την ξεκλειδώσετε με το δακτυλικό αποτύπωμα ή να αναπαράγετε κάποιο βίντεο από το YouTube.

Η Samsung ανταποκρίθηκε αναγνωρίζοντας το πρόβλημα και ανέφερε ότι εργάζεται πάνω στη δημιουργία ενός patch το οποίο θα διατεθεί σύντομα και θα λύνει το πρόβλημα.

“We are aware of a limited number of Galaxy S22 Ultra devices experiencing a pixelated line on the display when customer plays Youtube or unlocks the device with fingerprints.

This issue may occur rarely when user set the device resolution to WQHD and Screen mode to Natural mode.

We have already worked to develop a patch on Galaxy S22 Ultra and will release software updates to address the issue soon.

We recommend that until then, please change the screen mode to Vivid or resolution to FHD+ of your device.”

Το σημαντικό είναι ότι δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα hardware αλλά software και να ευθύνεται κάποιος driver στις ευρωπαϊκές εκδόσεις με Exynos. Αναμένουμε το update από πλευράς Samsung. Στο δικό μας Galaxy S22 Ultra που είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε για περισσότερο από 14 μέρες ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα ή ίσως δεν είχαμε ακριβώς τις παραπάνω ρυθμίσεις ώστε να εμφανιστεί.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stathis

Το s22 αυτό, στο s20 (το FE που έχω εγώ σίγουρα) παρτίδες με προβλήματα στην οθόνη στο touch (unresponsive, κομμάτια της να μην λειτουργούν στο ξαφνικό κτλ) .. ΤΣΙΡΚΟ πραγματικά η Samsung τα τελευταία χρόνια. Και να ήταν κινητά των 250 και 300 ευρώ πάει στο καλό.. μιλάμε για κινητά από 700 μέχρι 1400 ευρώ. Κατά τα άλλα ΑΝ βρεθεί κάτι σε άλλη εταιρεία αρχίζουμε τα “κινεζιές”, για samsung και apple λες και είναι άβατο και μην τις θίξουμε τις εταιρείες στα fanboys. Το S20 FE μου έχει πάρει πόσα update και το πρόβλημα στο touch είναι εκεί ακόμα ίδιο και απαράλλακτο μαζί με χιλιάδες χρήστες στο διαδίκτυο. Το ίδιο και σε άλλα S20 μοντέλα, στο S21 bugs, στο S22 bugs.. κάπου ώπα ρε παιδιά! Οι υψηλές τιμές πρέπει να συνοδεύονται και από υψηλή ποιότητα όχι μόνο φρου φρου και αρώματα. Και αυτά τα λέω εγώ που σπίτι είναι samsung από τα κινητά, το tablet και το ρολόϊ μέχρι το ψυγείο και το πλυντήριο.

Ακόμα και στο S21 FE διαβάζω για προβλήματα απόκρισης στην οθόνη.. δηλαδή ΕΛΕΟΣ για εταιρεία..

Ιωάννης jb

Ελα οι beta testers να περνανε…
Εδω το καλο το πραγμα!!!
Μια δοκιμη θα σας πείσει!!!

Δημητρης

Who’s your daddy?
Apple and Sammy.
Καλοχώνευτο!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.