Samsung Galaxy S22 Ultra: Υπάρχει έκδοση 1TB, δεν θα διατεθεί σε όλες τις αγορές

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Υπάρχει έκδοση 1TB, δεν θα διατεθεί σε όλες τις αγορές

S22 Ultra, Samsung Galaxy S22 Ultra: Υπάρχει έκδοση 1TB, δεν θα διατεθεί σε όλες τις αγορές

To Samsung Galaxy S22 Ultra θα διατεθεί επίσημα σε 4 διαφορετικές εκδόσεις με την πιο “φορτωμένη” να ενσωματώνει 1TB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό είναι ξεκάθαρο εδώ και ημέρες. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι ποιες από αυτές τις εκδόσεις – ποιοι από αυτούς τους συνδιασμούς μνήμης RAM και ενσωματωμένης μνήμης θα έρθουν στην Ελλάδα. Γιατι ως γνωστόν επιλέγονται οι εκδόσεις για κάθε χώρα από κάθε χώρα, αυτό συμβαίνει με όλες τις εταιρείες.

Θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η μια από αυτές τις εκδόσεις του Galaxy S22 Ultra θα έχει μνήμη RAM 8GB και θα είναι η “εισαγωγική” με όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ίδια και μόνο αυτόν τον “περιορισμό”. Οι υπόλοιπες εκδόσεις θα έρχονται με 12GB RAM και θα αυξάνεται το μέγεθος τους αποθηκευτικού τους χώρου ανάλλογα με τα χρήματα που θα είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε!

Το νέο Samsung Galaxy S22 Ultra θα είναι… επικό!

Μάθε πρώτος τα πάντα για αυτό στο You.gr

Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε έως την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα για να ανοίξει τα χαρτιά της η Samsung Electronics Hellas και να μάθουμε τις εκδόσεις και τις τιμές των νέων Galaxy S22 Ultra για το δικό μας region. Έως τότε υπομονή, περιμένοντας την τίγρη στα Android smartphones κανονικά με 5G, γιατι αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, τότε κοιτάς προς Pixel 6 Pro και τίποτα άλλο!

Παρακολουθήστε το Galaxy Unpacked Event στην επίσημη ιστοστελίδα της Samsung, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου. Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα το Samsung Galaxy S22 Ultra θα διατεθεί με τον επεξεργαστή Exynos 2220 και όχι με τον Snapdragon 8 Gen 1, τουλάχιστον τα benchmarks δείχνουν ισοπαλία!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.