Samsung Galaxy S23 series: Αποκαλύφθηκαν οι τιμές

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23 series: Αποκαλύφθηκαν οι τιμές

Μια ανάρτηση από το Reddit δείχνει ποια είναι η φερόμενη τιμολόγηση της σειράς Galaxy S23 της Samsung στις ΗΠΑ από ένα εσωτερικό έγγραφο της Verizon.

Aπό ότι φαίνεται, λοιπόν, η Samsung δεν θα αυξήσει τις τιμές στα νέα μοντέλα σε σύγκριση με την περσινή σειρά S22.

Κοιτώντας προσεκτικά το έγγραφο που διέρρευσε, το Samsung Diamond φαίνεται να είναι η εσωτερική κωδική ονομασία για τη νέα σειρά S23 με το DM1 να είναι το Galaxy S23 ενώ το DM2 είναι το S23+ και το DM3 το S23 Ultra.

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23 series: Αποκαλύφθηκαν οι τιμές samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23 series: Αποκαλύφθηκαν οι τιμές

Το βασικό Galaxy S23 θα ξεκινά από 799 $ για τα 8GB RAM και 128GB αποθήκευσης. Η Samsung θα προσφέρει επίσης μια έκδοση 8/256 GB του S23, αν και η λίστα δεν παρέχει λεπτομέρειες τιμολόγησης.

Tο Galaxy S23+ θα ξεκινά από τα 999 $ και θα φέρει 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο ως βασική του επένδυση, κάτι παραπάνω από το S22+ που είχε 128 GB αποθηκευτικό χώρο. Η Samsung θα προσφέρει επίσης ένα μοντέλο 8/512 GB εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Το Galaxy S23 Ultra ξεκινά από 1.199 $ με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Για 12 GB RAM, θα πρέπει να αγοράσετε το μοντέλο με 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η νέα σειρά S23 θα είναι διαθέσιμη σε χρώματα Phantom Black, Cream, Green και Lavender. Το υπόλοιπο φύλλο προδιαγραφών συμβαδίζει με τις πληροφορίες που γνωρίζαμε ήδη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Το κακο είναι η υποστήριξη. Παίρνεις ένα κινητό Samsung 1000 ευρώ & μετά 2-3 χρόνια δεν έχεις αναβάθμιση στη νέα έκδοση android. Θα έπρεπε minimum 4χρονια.
Επίσης, έχουν αρχίσει να μην επιτρέπουν σε ορισμένα μοντέλα προσθήκη επιπλέον μνήμης.
Θα έπρεπε το S23 να έχει 12 Ram & 256 αποθηκευτικό χώρο.
Το καλό είναι ότι είναι δυνατά (σε αυτά τα χρήματα όλα είναι) + έχουν δυνατότητα διπλών ταυτόχρονα ίδιων εφαρμογών + δικαρτα.

Δημητρης

Δεν υπάρχει τελειότητα. Κανείς δεν μπορεί να καλύψει τις απεριόριστες και αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.