Samsung Galaxy S23: Έφτασε Ευρώπη η ενημέρωση που αναβαθμίζει την κάμερα

Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23: Έφτασε Ευρώπη η ενημέρωση που αναβαθμίζει την κάμερα

Η σημαντική ενημέρωση για τη βελτίωση της κάμερας του Ιουνίου 2023 που κυκλοφόρησε από τη Samsung για τη σειρά Galaxy S23 σε ασιατικές χώρες την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορεί τώρα στην Ευρώπη για τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra.

Η ενημέρωση παρέχεται με την έκδοση υλικολογισμικού S91xBXXU2AWF1 και έχει το σεβαστό μέγεθος των 2,2 GB. Εκτός από το ότι ανεβάζει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας Android έως τον Ιούνιο του 2023, διορθώνει τα προβλήματα αυτόματης εστίασης της κάμερας, βελτιώνει την επεξεργασία της Νυχτερινής λειτουργίας και προσθέτει μια επιλογή ζουμ 2x στη Λειτουργία Πορτραίτου στην προεπιλεγμένη κάμερα εφαρμογή.

Επιπλέον, η ενημέρωση του Ιουνίου φέρνει πιο ομαλά animations μετάβασης στο One UI και βελτιώσεις στην απτική ανάδραση. Θα πρέπει επίσης να διορθώσει τα προβλήματα HDR που αντιμετωπίζει η προεπιλεγμένη εφαρμογή Κάμερα σε ορισμένες συνθήκες φωτισμού.

Περισσότερες περιοχές θα λάβουν αυτήν την ενημέρωση τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον tipster Ice Universe, η Κίνα και η Νότια Κορέα θα λάβουν μια διαφορετική έκδοση του υλικολογισμικού AWF1 με περισσότερες βελτιστοποιήσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pavlos Piaditis

Εγώ το έχω μια εβδομάδα σημαντικές διαφορές δεν βλέπω, ωραίες φώτο πορτρέτου σε 2Χ όμως χειρότερη μπαταρία. Kαλυτερεύει σιγά σιγά όμως, ακόμα δεν είναι στα επίπεδα πρίν το update. Επίσης δεν ξέρω τον λόγο αλλά ζεστένεται πιο πολύ. Δεν παρατηρώ διαφορές στις νυχτερινές λήψεις. Επίσης το shutter lag ακόμα τα ίδια είτε με camera assistant είτε όχι. Καλύτερα αποτελέσματα για πιο γρήγορες λήψεις με το expert raw.

Last edited 10 μήνες πριν by Pavlos Piaditis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.