Samsung Galaxy S23: Επίσημα αξεσουάρ επιβεβαιώνουν τα χρώματα του Ultra

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Επίσημα αξεσουάρ επιβεβαιώνουν τα χρώματα του Ultra

Οι πληροφορίες για τη σειρά Galaxy S23 της Samsung ολοένα και πυκνώνουν όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία την το Φεβρουάριο. Ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες και έχουν κυκλοφορήσει φήμες για τις προδιαγραφές, το σχεδιασμό και τα αξεσουάρ, συμπληρώνοντας σιγά σιγά το παζλ.

Ο διάσημος leaker Evan Blass δημοσίευσε μια εκτενή λίστα με τα αξεσουάρ της σειράς Galaxy S23, δίνοντας μέχρι και τους αριθμούς μοντέλων.

Tο Galaxy S23 Plus θα έχει clear διάφανη θήκη, clear διάφανη gadget θήκη, δερμάτινη θήκη σε μαύρο, καμηλό και πράσινο, μια rugged gadget θήκη σε σε μαύρο χρώμα. καθώς και θήκη σιλικόνης σε Κρεμ, Πράσινο, Λεβάντα, Navy, Πορτοκαλί, Μαύρο και Λευκό.

Το Galaxy S23 από την άλλη Clear θήκη, δερμάτινη θήκη σε τρία χρώματα. θήκη Rugged Gadget. καθώς και θήκη Silicone Grip σε μαύρο ή λευκό. Ακόμα, μια θήκη Smart View Wallet σε μαύρο, κρεμ, πράσινο και λεβάντα.

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Επίσημα αξεσουάρ επιβεβαιώνουν τα χρώματα του Ultra samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Επίσημα αξεσουάρ επιβεβαιώνουν τα χρώματα του Ultra

Το Galaxy S23 Plus προφανώς δεν έχει τη θήκη Smart View, αλλά είναι πολύ πιθανό τόσο το Galaxy S23 όσο και το S23 Plus να μοιράζονται μια επιλογή αξεσουάρ. Το τελευταίο θα έχει τη θήκη Clear Gadget, τη δερμάτινη θήκη σε μαύρο, Camel και πράσινο, τη θήκη Rugged Gadget σε μαύρο χρώμα, τη θήκη σιλικόνης σε Κρεμ, Πράσινο, Λεβάντα, Νavy και Πορτοκαλί.

Στη συνέχεια, οι χρωματικές επιλογές του S Pen περιλαμβάνουν την κρεμ, πράσινη, λεβάντα και phantom black απόχρωση. Αυτά τα χρώματα του S Pen θα ταιριάζουν με του τηλεφώνου, επομένως θα έχουμε το Galaxy S23 Ultra σε αυτά τα τέσσερα χρώματα κατά την κυκλοφορία.

Το MobileFun UK προσθέτει ακόμη και εικόνες μερικών από αυτά τα αξεσουάρ. Πρόκειται για τη δερμάτινη θήκη Galaxy S23 Ultra σε καμηλό, και το Smart View Cover σε λιλά, καθώς και τη θήκη σιλικόνης για το Galaxy S23 σε χακί.

Τον περασμένο μήνα, ο Roland Quandt παρουσίασε λεπτομερώς τα επίσημα αξεσουάρ της σειράς Galaxy S23, λέγοντας ότι η λίστα δεν είναι απαραίτητα πλήρης. Ανέφερε τότε το S Pen ως διαθέσιμο σε μαύρο, πράσινο, ροζ (γνωστό και ως ανοιχτό ροζ) και μπεζ. Αν υποθέσουμε ότι το Μπεζ σημαίνει Κρεμ και το Τριανταφυλλί σημαίνει Λεβάντα, τότε οι πληροφορίες και των δύο leaker ταιριάζουν και άρα είναι πιθανότερο να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones featured

Ulefone Armor Pad 3 Pro: Tablet με μπαταρία 33.280 mAh που δε νιώθει τίποτα

Η Ulefone θα αποκαλύψει ένα νέο ανθεκτικό tablet με το όνομα Armor Pad 3 Pro το οποίο θα έρχεται με εκπληκτική μπαταρία 33.280 mAh.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.