Samsung Galaxy S23 FE: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα

Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy S23 FE: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα

Το Samsung Galaxy S23 FE φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα αυτόν τον μήνα. Έχουμε περάσει τα μισά του Σεπτεμβρίου και η εταιρεία δεν έχει πει κουβέντα αλλά πολλά στοιχεία δείχνουν ότι αποκάλυψη θα γίνει σύντομα. Τώρα, το smartphone εμφανίστηκε σε επίσημη εικόνα, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες διαρροές σχεδιασμού και αποκαλυπτικές επιλογές χρωμάτων.

Το Samsung Galaxy S23 FE μοιάζει σχεδιαστικά με το Galaxy A54, αλλά έχει μεταλλικό σκελετό, αφού βλέπουμε γραμμές κεραίας στην αριστερή πλευρά του τηλεφώνου στην εικόνα, με το κουμπί λειτουργίας και την ένταση ήχου στα δεξιά.

Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy S23 FE: Αυτά θα είναι τα διαθέσιμα χρώματα

Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, αλλά δεν είναι σαφές ποια θα είναι τα ονόματα με τα οποία θα παρουσιαστούν. Οι προηγούμενες διαρροές αποκάλυψαν ανέφεραν πως θα διαθέτει θύρα USB-C στο κάτω μέρος, πλαισιωμένη από μάσκα ηχείων και μικρόφωνο.

Οι φημολογούμενες προδιαγραφές του Samsung Galaxy S23 FE περιλαμβάνουν οθόνη 6,4″ 120Hz FullHD+ Dynamic AMOLED, 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4.500 mAh με ενσύρματη φόρτιση 25W. Το smartphone θα διαθέτει τέσσερις κάμερες – 50MP κύρια με OIS, 8MP ultrawide, 12MP τηλεφακό και 10MP selfie.

Το επερχόμενο τηλέφωνο αναμένεται να έχει ένα Exynos 2200 SoC ή Snapdragon 8 Gen 1, ανάλογα με την περιοχή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.