Samsung Galaxy S23 FE: Διέρρευσαν όλα τα specs και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy S23 FE: Διέρρευσαν όλα τα specs και η ημερομηνία κυκλοφορίας

Οι συσκευές Fan Edition της Samsung έχουν γίνει talk of the town την τελευταία εβδομάδα, με συνεχείς πληροφορίες και διαρροές.

Οι φήμες θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα Galaxy Tab FE, το πρώτο foldable τηλέφωνο Galaxy Z FE και Galaxy Buds FE. Βέβαια, ο τεχνολογικός γίγαντας θα κυκλοφορήσει και τη νέα γενιά S FE, το Galaxy S23 FE, το οποίο θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Γνωρίζαμε ήδη κάποια πράγματα για το Galaxy S23 FE, αλλά τώρα ένας από τους πιο αξιόπιστους leakers στο X (πρώην Twitter), ο Yogesh Brar, μοιράστηκε μια λίστα με τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, επιβεβαιώνοντας κάποιες προηγούμενες πληροφορίες και παρουσιάζοντας ορισμένες καινούργιες.

Προδιαγραφές Galaxy S23 FE

Σύμφωνα με τον Brar, το Galaxy S23 FE θα διαθέτει οθόνη Dynamic AMOLED 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz.  Κάτω από την οθόνη θα είναι ενσωματωμένη μια selfie κάμερα 10MP, η οποία αναμένεται να είναι ίδια με αυτή των S22 και S22 Plus από πέρυσι.

Όσον αφορά τις κάμερες στο πίσω μέρος, η λίστα αναφέρει τον ίδιο κύριο shooter 50MP που φημολογούνταν ήδη πριν, που πιστεύεται ότι είναι ίδια με αυτή του vanilla Galaxy S23.

Ωστόσο, ο leaker μοιράζεται και πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με αυτές που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Κάνει λόγο για τηλεφακό κάμερα 12MP, ενώ προηγουμένως περιμέναμε μία 8MP, κληρονομιά από το Galaxy S21 FE. Εάν οι πληροφορίες του ευσταθούν, τότε αυτό θα πρέπει να σημαίνει ότι η κάμερα 8MP που αναφέρεται σε αυτήν θα πρέπει να είναι η ultrawide κάμερα του S23 FE.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες προδιαγραφές, ο Yogesh Brar λέει ότι μπορούμε να περιμένουμε μια μπαταρία 4.500 mAh με φόρτιση 25 W, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και απροσδιόριστη πιστοποίηση IP (πιθανώς IP68 όπως το S21 FE). Από πλευράς λογισμικού, το τηλέφωνο θα τρέχει το One UI 5.1 που βασίζεται σε Android 13 και θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρότυπο της Samsung με 4 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια υποστήριξης λογισμικού ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον leaker, η Samsung θα κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις του S23 FE: μια με το chipset Snapdragon 8 Gen 1 από την Qualcomm και μια άλλη με το Exynos 2200 της Samsung.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.