Samsung Galaxy S23 FE: Φήμες ότι θα φτάσει πριν από τα Galaxy Z Flip 5 και Fold 5

Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy S23 FE: Φήμες ότι θα φτάσει πριν από τα Galaxy Z Flip 5 και Fold 5

Leakster του Twitter, ο Tech_Reve, κοινοποίησε πως οι πωλήσεις της σειράς Galaxy S23 της Samsung παρουσίασαν σημαντική μείωση αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό και η εταιρεία θα φέρει νωρίτερα ένα αναμενόμενο smartphone.

Φήμες λένε ότι οι πωλήσεις για ολόκληρο το δεύτερο τρίμηνο (Απρίλιος έως Ιούνιος) της σειράς θα είναι μειωμένες κατά 20% σε σύγκριση με πέρυσι. Αυτό φαίνεται να οφείλεται στη χαμηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση από τους “γενικούς καταναλωτές”. Εκείνοι που ήθελαν να αγοράσουν πραγματικά μια συσκευή Galaxy S23 το έκαναν το Μάρτιο, γι’ αυτό μετά η ζήτηση έπεσε και το αγοραστικό κοινό δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy S23 FE: Φήμες ότι θα φτάσει πριν από τα Galaxy Z Flip 5 και Fold 5

Καθώς αυτές οι συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές και ευπρόσδεκτες είναι για τη Samsung, η εταιρεία φαίνεται πως προωθεί την κυκλοφορία του Galaxy S23 FE. Αυτό το μοντέλο φημολογείται ότι θα φτάσει στην αγορά πριν από τα Galaxy Z Fold5 και Flip5, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να αποκαλυφθούν τον Ιούλιο και να κυκλοφορήσουν στις αρχές Αυγούστου.

Αν η φήμη αυτή ευσταθεί, περιμένουμε το smartphone αρχές Ιουλίου ή και Ιούνιο ακόμα. Από ότι ακούγεται, είναι μια “budget-friendly” εκδοχή του Galaxy S23, με λίγες μόνο προδιαγραφές να έχουν αλλάξει, οπότε χρειάζεται μικρότερη περίοδος ανάπτυξης από το κανονικό.

Οι φήμες θέλουν το μοντέλο FE να έρχεται με Galaxy S23 FE φέρει το Exynos 2200 SoC της Samsung σε όλες τις αγορές, μια κύρια κάμερα 50 MP, μια μπαταρία 4.500 mAh, 6/8 GB μνήμης RAM και επιλογές αποθήκευσης 128/256 GB.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.