Samsung Galaxy S23 FE: Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023

galaxy s23 fe, Samsung Galaxy S23 FE: Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023

H σειρά Fan Edition αναμένεται να επιστρέψει το 2023 με το Galaxy S23 FE, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο The Elec. Η Samsung είχε αποφασίσει πέρυσι να παραλείψει το Galaxy S22 FE, λόγω των προβλημάτων με την παγκόσμια έλλειψη chip και την αυξανόμενη ζήτηση για το Galaxy S22 Ultra.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στην περίοδο Αυγούστου/Σεπτεμβρίου.

Η σειρά Galaxy FE έγινε δημοφιλής με την κυκλοφορία του Galaxy S20 FE το 2020 με περισσότερες από 10 εκατομμύρια αποστολές μόνο εκείνο το έτος. Το Galaxy S21 FE δεν ανταποκρίθηκε, ωστόσο, στις προσδοκίες, με τη Samsung να επανεξετάζει τη μελλοντική κυκλοφορία του μοντέλου.

Με βάση το νέο άρθρο, η Samsung θα παραλείψει το Galaxy A74 και θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία του S23 FE σε περισσότερες αγορές. Η εταιρεία προσπαθεί να αναδιαμορφώσει το χαρτοφυλάκιό της της σειράς Galaxy A και η σειρά A7 πιθανότατα θα κατεβάσει ρολά. Το επερχόμενο τηλέφωνο FE θα κυκλοφορήσει είτε με το Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy είτε με το Snapdragon 8+ Gen 1.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.