Samsung Galaxy S23: Ίσως διατηρήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του Galaxy S22

galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Ίσως διατηρήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του Galaxy S22

Η πιο πρόσφατη διαρροή για την επερχόμενη σειρά Galaxy S της Samsung μας έρχεται από τον Ice Universe. O γνωστός tipster δημοσίευσε φωτογραφίες από προστατευτικές θήκες, αποκαλύπτοντας ότι τα Galaxy S23, Galaxy S23 + και Galaxy S23 Ultra θα έχουν τις ρυθμίσεις κάμερας σταγόνων νερού, οι οποίες παρουσιάστηκαν με το Galaxy S22 Ultra.

Τα δύο πρώτα θα έχουν τρεις κάμερες, ευθυγραμμισμένες κάθετα, με το φλας LED ακριβώς δίπλα στον κύριο shooter. Το Galaxy S23 Ultra έρχεται και πάλι με πέντε κύκλους – τέσσερις κάμερες και τους αισθητήρες AF PDAF + laser. Θα φτάσει με πιο έντονες γωνίες, καθώς απέκτησε αυτό το σχεδιαστικό χαρακτηριστικό σειράς Note, παράλληλα με το S Pen.

Φαίνεται πως η σειρά Galaxy S23 θα διαθέτει μια ομοιόμορφη σχεδιαστική γλώσσα που είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τους προκατόχους της. Αυτό είναι πιο εμφανές με το S23 Ultra που, όπως είπαμε, έχει το ίδιο σετ κάμερας με το S22 Ultra.

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως οι προδιαγραφές της κάμερας θα είναι ίδιες. Μπορεί να υπάρχουν αναβαθμίσεις παντού στη νέα σειρά. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Galaxy S23 Ultra πιστεύεται ότι θα είναι το πρώτο της Samsung με αισθητήρα 200 MP.

galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Ίσως διατηρήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του Galaxy S22

galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Ίσως διατηρήσει τη γλώσσα σχεδιασμού του Galaxy S22

Η διαρροή θήκης δεν προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη ότι οι κατασκευαστές αξεσουάρ συνήθως κατασκευάζουν προϊόντα πριν καν ανακοινωθεί επίσημα μια συσκευή, καθώς πρέπει να κυκλοφορήσουν τη θήκη μαζί με τα νέα smartphone που κυκλοφορούν.

Απομένουν τουλάχιστον τρεις μήνες πριν η Samsung ανακοινώσει τα smartphone Galaxy S23, ωστόσο οι φήμες έχουν ήδη πάρει φωτιά και αποκαλύπτουν πολλά για το σχεδιασμό και τις προδιαγραφές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.