Samsung Galaxy S23: Η κάμερα κρασάρει μετά τη χρήση 30x ζουμ

Smartphones · Samsung Galaxy

Ο πρόεδρος της κοινότητας της Samsung παραδέχτηκε πως τα Galaxy S23 που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα OneUI 5.1 έχουν ένα ελάττωμα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας της Samsung παραδέχτηκε πως τα Galaxy S23 που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα OneUI 5.1 έχουν ένα ελάττωμα. Αυτό το ελάττωμα προκαλεί το κρασάρισμα της εφαρμογής της κάμερας μετά τη χρήση του ζουμ 30x. Το τμήμα λογισμικού της Samsung επιβεβαίωσε ότι τα ασύγχρονα σημεία δράσης που εμφανίζονται κατά την ταχεία εναλλαγή καμερών είναι η αιτία αυτού του προβλήματος.

Ήδη γίνονται εργασίες για την επιδιόρθωση του προβλήματος και φέρεται πως η σχετική ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες τον Απρίλιο.

samsung galaxy s23 camera bug

Παρόλο που η Samsung δεν αποκάλυψε ποια ενημέρωση κώδικα προκάλεσε το σφάλμα, τόνισε ότι η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και δοκιμάζει ήδη μια μέθοδο για να το διορθώσει.

Νωρίτερα, η ομάδα του Google Project Zero είχε βρει 18 ελαττώματα στα μόντεμ της Samsung, τα οποία η εταιρεία ισχυρίζεται ότι επιδιορθώνει.

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων