Samsung Galaxy S23: Νέα δυνατότητα κλωνοποιεί τη φωνή σας μέσω ΑΙ

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Νέα δυνατότητα κλωνοποιεί τη φωνή σας μέσω ΑΙ

Η Samsung κυκλοφορεί μια νέα λειτουργία κλωνοποίησης φωνής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άτομα με smartphone Galaxy S23 για μια έκδοση της φωνής τους που δημιουργείται από AI για την απάντηση κλήσεων.

Η λειτουργία έρχεται στον βοηθό smartphone Bixby ως βελτίωση της τεχνητής νοημοσύνης στη λειτουργία “κλήση κειμένου”, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν απαντήσεις όταν δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωνή για να απαντήσουν σε μια κλήση. Αυτή η απόκριση μετατρέπεται σε ήχο από το Bixby και στη συνέχεια απαντά στον καλούντα. Αλλά αντί να χρησιμοποιούν τη φωνή Bixby, η επιλογή Bixby “Custom Voice Creator” επιτρέπει στους χρήστες να ηχογραφούν προτάσεις με τη δική τους φωνή, τις οποίες παίρνει και δημιουργεί ένα αντίγραφο από AI στη φωνή και τον τόνο του χρήστη για μηνύματα.

Η Samsung κυκλοφορεί την κλήση κειμένου Bixby σε αγγλόφωνες αγορές τώρα, ενώ ο προσαρμοσμένος voice generator είναι διαθέσιμος μόνο στα Κορεατικά για την ώρα. Ακόμα, η λειτουργία περιορίζεται προς το παρόν σε κλήσεις στην εφαρμογή Samsung Phone, αλλά το σχέδιο είναι να είναι διαθέσιμη και σε άλλες εφαρμογές.

Η κλήση κειμένου Bixby είναι διαθέσιμη στα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Z Fold 4 και Z Flip 4, με One UI 5.1 ή νεότερη έκδοση για Αγγλικά. Η λειτουργία δημιουργίας φωνής λειτουργεί στα Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Εδώ θα είμαστε σε αρκετά χρόνια (γερόντια) να αναμένουμε αυτή τη δυνατότητα στα Ελληνικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.