Samsung Galaxy S23: Ο βασικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 256 GB

galaxy s23, Samsung Galaxy S23: Ο βασικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 256 GB

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Samsung να λανσάρει όλα τα smartphone Galaxy S23 με τουλάχιστον 256 GB αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με τον Ahmed Qwaider στο Twitter, η επιλογή των 128 GB είναι παρελθόν και άρα δε θα υπάρχει έκδοση RAM 8 GB του Galaxy S23 Ultra – μόνο 12 GB.

Ο leakster δημοσίευσε μόνο μία επιλογή αποθήκευσης για τα S23 και S23+, αλλά τρεις για το Ulta, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν πρόκειται για μια πλήρη λίστα παραλλαγών και μόνο το Ultra αναφέρεται πλήρως.

Τα Galaxy S22 και Galaxy S22+ ξεκίνησαν και τα δύο από 8/128 GB, αλλά τώρα τα Galaxy S23 και Galaxy S23 θα έχουν 8/256 GB ως βασική έκδοση. Το Galaxy S23 Ultra θα έχει τρεις επιλογές – 12/256 GB, 12/512 GB και 12 GB/1 TB.

Τα τσιπ αποθήκευσης στις ναυαρχίδες του 2022 ήταν UFS 3.1, αλλά η σειρά Galaxy S23 θα περάσει σε UFS 4.0, με 2 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης και 1,6 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα διαδοχικής εγγραφής. Υπάρχει επίσης 46% βελτίωση στην απόδοση ισχύος, η οποία θα αύξανε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Χρησιμοποιώ 12/256 εδώ και πολύ καιρό, έχοντας άπλετο cloud χώρο σε Google Drive και OneDrive, τα 256Gb είναι υπεραρκετά, για κανονική χρήση (ακόμα και για κάποιον σαν εμένα με 300+ εφαρμογές στην συσκευή). Τώρα, αν κάποιος σκοπεύει να τραβήξει πολύ 4Κ βίντεο, τότε έχει νόημα να πληρωθούν τα έξτρα χρήματα για το 12/1Τb. Είμαι σίγουρος ότι η τιμολογιακή πολιτική για το S23 Ultra ..προς τα εκεί θα σπρώχνει, με την έκδοση 12/512 να μην είναι σημαντικά φθηνότερη.

Jimis

Οπότε μια αύξηση 50-70 ευρώ είναι σίγουρη…
Καλή Χρόνια σε όλους.

Sonyman

Τριψήφιο θα είναι… Επίσης, καλή χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.