Samsung Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra: Φήμες για αύξηση της τιμής

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra: Φήμες για αύξηση της τιμής

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι τη μεγάλη αποκάλυψη της σειράς Galaxy S23 με τρία μοντέλα – S23, S23+ και S23 Ultra – από τη Samsung την 1η Φεβρουαρίου. Θα είναι πραγματική αποκάλυψη όμως; Γιατί φαίνεται πως θα ξέρουμε τα πάντα μέχρι τότε.

Τώρα, μια νέα αναφορά με βάση τις πληροφορίες τιμολόγησης για την Αυστραλία υποδηλώνει ότι οι φετινές ναυαρχίδες της Sammy θα είναι ακριβότερες από πέρυσι. Στην Αυστραλία, η αύξηση της τιμής είναι 100 AUD για κάθε μοντέλο και σε κάθε παραλλαγή. Αυτό σημαίνει περίπου 70 $ ΗΠΑ ή 65 €. Βέβαια, από χώρα σε χώρα οι τιμές κυμαίνονται, με τις εταιρείες να αρέσκονται στη στρογγυλοποίηση. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε αύξηση τιμής 50 ή 100 $ και €.

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι η Samsung έχει διπλασιάσει τον αποθηκευτικό χώρο για τα βασικά μοντέλα της, από 128 GB σε 256 GB. Ωστόσο, η σημερινή φήμη κάνει ξεκάθαρη αναφορά σε έκδοση 128 GB, κάτι που προκαλεί σύγχυση.

Εάν το βασικό μοντέλο έχει 256 GB και η τιμή του αυξηθεί κατά 100 $ και €, αυτό ουσιαστικά δεν είναι αύξηση συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό βασικό. Έτσι και αλλιώς θα πληρώνατε περισσότερα για περισσότερο χώρο αποθήκευση, ωστόσο τώρα αυτό θα είναι αναγκαστικό ακόμα και αν τα 128 GB θα σας ήταν αρκετά.

Αυτή η φήμη κάθε άλλο παρά έχει επιβεβαιωθεί, οπότε περιμένουμε να ακούσουμε τις επόμενες ημέρες περισσότερα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra: Έχασε σε αγώνα φωτογραφίας από Galaxy του 2020

Τα βρετανικά βραβεία φωτογραφίας αποδεικνύουν πως δεν αρκεί να έχεις το πιο πρόσφατο flagship, πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς και σωστά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23: Δεν θα πάρει τη λειτουργία Super HDR

Η Samsung δεν θα διαθέσει το Super HDR σε συσκευές παλαιότερες από τη σειρά Galaxy S24, σύμφωνα με νέα από την Κορέα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23 Ultra

One UI 6.1 – Samsung Galaxy S23: Εκτός από τα προβλήματα φόρτισης, προκαλεί και ζημιά στον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Έχει αναφερθεί πως η ενημέρωση One UI 6.1 είχε επιβραδύνει τις ταχύτητες φόρτισης έως και 40% στη σειρά Galaxy S23.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.