Samsung Galaxy S23 series: Μπαίνει στην επίσημη λίστα υποστήριξης ARCore

galaxy s23, Samsung Galaxy S23 series: Μπαίνει στην επίσημη λίστα υποστήριξης ARCore

Aφότου καθυστέρησαν να προστεθούν τα Pixel 6a και Pixel 7 στην επίσημη λίστα υποστήριξης του ARCore, προστέθηκαν τώρα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S23 της Samsung και μερικές ακόμη ναυαρχίδες.

Δεδομένου ότι πολλές συσκευές κυκλοφορούν πολύ πριν ενταχθούν στην ενότητα υποστήριξης ARCore, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά Galaxy S23, ακόμη και το Galaxy Z Fold 4 και το Flip 4 του περασμένου έτους, συμπεριλαμβάνονται μόλις τώρα στη λίστα.

Η δυνατότητα AR (Augmented Reality) της Google χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την εμπειρίατου χρήστη. Η Google, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί το AR στην εφαρμογή Lens για να παρέχει χαρακτηριστικά όπως η μετάφραση εικόνων, μεταξύ άλλων. Επίσης, το Google AR μπορεί να βρεθεί στην εφαρμογή Χάρτες Google για εύρεση οδηγιών.

Για να προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες AR σε εφαρμογές τρίτων, η Google πιστοποιεί συσκευές, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων και tablet, με το κιτ ανάπτυξης λογισμικού ARCore (SDK).

Συσκευές όπως το Galaxy S23, το Z Fold 4 ή το Z Flip 4 περιλαμβάνουν ήδη υποστήριξη για εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας, ωστόσο η πλήρης λίστα με τις νέες προσθήκες είναι η εξής:

Samsung Galaxy A14 5G
Samsung Galaxy A23 5G
Samsung Galaxy Z Fold4
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy Tab Active4 Pro 5G
Samsung Galaxy Z Flip4

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.