Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Η σειρά των Galaxy S23 που αποτελείται από τα Galaxy S23, S23+ και Galaxy S23 Ultra, σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τν εταιρεία και την premium εμπειρία χρήσης ενός smartphone. Οι δυνατότητες της νέας κάμερας δίνουν στους χρήστες την ευκαιρία να καταγράφουν κινηματογραφικά video ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 σχεδιασμένος για τη σειρά Galaxy S23, φέρνει βελτιώσεις σε επιδόσεις, τεχνητή νοημοσύνη αλλά και στα games τα οποία απεικονίζονται με γραφικά γεμάτα λεπτομέρειες χωρίς το παραμικρό lag.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα χρονιά, νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω σε τομείς που έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις, τις δυνατότητες στη λήψη φωτογραφιών και video αλλά και στην ποιότητα κατασκευής, η οποία βρίσκεται στα πολύ υψηλά standards που έχει θέσει η Samsung, για το πως κατασκευάζεται ένα smartphone που ξεχωρίζει με τη πρώτη ματιά.

Επεξεργαστής που απογειώνει τις επιδόσεις

Ένα από τα βαριά “όπλα” της σειράς Galaxy S23 είναι αναμφισβήτητα ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 (αρχιτεκτονικής 4nm) ο οποίος φέρει την ένδειξη “For Galaxy” και δείχνει πως είναι προσαρμοσμένος με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι επιδόσεις να μην έχουν ταβάνι, και το gaming να είναι πιο ομαλό και άμεσο από ποτέ, ενώ και η ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών γίνεται παιχνιδάκι. Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε πως οι υψηλές επιδόσεις οφείλονται και στη μνήμη RAM η οποία ξεκινάει από τα 8GB για όλα τα μοντέλα Galaxy S23 (128GB/256GB), S23+ (256GB/512GB) και S23 Ultra για την έκδοση των 256GB, και φτάνει τα 12GB για την έκδοση του S23 Ultra με τα 512GB και 1TB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Εμφάνιση που μαγνητίζει

Δεν είναι μόνο η στιβαρή κατασκευή από armor aluminum πλαίσιο και η προστασία Gorilla Glass Victus 2 της Dynamic AMOLED 2X οθόνης, που τραβάει την προσοχή με την πρώτη ματιά, αλλά και τα μεγέθη της οθόνης που είναι διαθέσιμα για όλους και έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Πιο, συγκεκριμένα, η Galaxy S23 series προσφέρονται, για το βασικό μοντέλο, σε μέγεθος οθόνης 6.1 ιντσών με ανάλυση 2.340×1.080 pixels, φωτεινότητα στα 1750nits και ρυθμό ανανέωσης μέχρι τα 120Hz, με το Galaxy S23+ να προσφέρεται σε μέγεθος 6.6 ιντσών με ανάλυση 2.340×1.080 pixels φωτεινότητα στα 1750nits και ρυθμό ανανέωσης μέχρι τα 120Hz, ενώ για τους χρήστες που επιθυμούν το κάτι παραπάνω, θα βρούν στο Galaxy S23 Ultra (με νέο εξελιγμένο S Pen) οθόνη 6.8 ιντσών με ανάλυση 3.088×1.440 pixels, με τη φωτεινότητα να φτάνει και εδώ τα 1750nits και το ρυθμό ανανέωσης να πιάνει τα 120Hz, έτσι ώστε η κύλιση να είναι πιο ομαλή και άμεση από ποτέ.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Κάμερες που αλλάζουν τη φωτογραφία στα smartphones

Η Samsung διατηρεί την παράδοση με τις υψηλές επιδόσεις των καμερών στα flagship smartphones και η σειρά Galaxy S23 δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς οι κάμερες των Galaxy S23 και S23+ με τους φακούς των 50MP για την ευρυγώνια κάμερα, 12MP για την υπερευρυγώνια και 10MP τηλεφακού με οπτικό zoom 3x (30x ψηφιακό) απαθανατίζουν τις αγαπημένες μας στιγμές με χρώματα και λεπτομέρειες. Όσον αφορά τις λήψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, η τεχνητή νοημοσύνη του Nightography διατηρεί τις λεπτομέρειες καθαρές, έτσι ώστε οι φωτογραφίες και τα βίντεο σε χαμηλό φωτισμό να είναι φωτεινά και γεμάτα λεπτομέρειες. Δε θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε και στη selfie κάμερα της σειράς με μέγεθος τα 12MP και την τεχνολογία Dual Pixel που τη βοηθάει να εστιάζει γρήγορα και με ακρίβεια, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, καταγράφοντας φωτογραφίες και selfie video υψηλής ευκρίνειας.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Εκεί όμως που η Samsung έδωσε το κάτι παραπάνω, είναι στο Galaxy S23 Ultra το οποίο διαθέτει κύρια κάμερα 200MP με οπτικό Zoom στα 3x και 10x και ψηφιακό Zoom έως 100x, φέρνοντας ακόμα και τα πιο μακρινά αντικείμενα στην οθόνη μας. Ο χαμηλός φωτισμός και η νύχτα δεν επηρεάζουν τις επιδόσεις του σετ καμερών του Galaxy S23 Ultra, καθώς το προηγμένο Nightography κάνει τη “νύχτα μέρα” σε φωτογραφίες και video, τα νυχτερινά πορτραίτα φτάνουν ποιοτικά τα επίπεδα μιας DSLR κάμερα. Επιπλέον, με το astro hyperlapse μπορούμε να καταγράψουμε νυχτερινές κινήσεις των αστεριών στον ουρανό με ευκρίνεια, ενώ το astrophotography (μέσω της εφαρμογής Expert RAW) μας βοηθάει να απαθανατίσουμε τον έναστρο ουρανό. Αυτό μπορεί να γίνει μόλις ρυθμίσουμε την έκθεση χειροκίνητα ή να αφήσουμε την κάμερα να την επιλέξει και στη συνέχεια να τη στρέψουμε την προς τον ουρανό για να καταγράψουμε αστερισμούς με ευκρίνεια. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Samsung δίνει τη δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 8K στα 30 καρέ και στις 3 ναυαρχίδες αλλά και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για ακόμα πιο σταθερές λήψεις.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Λοιπά και σημαντικά χαρακτηριστικά

Βελτιώσεις έχουμε και στην αυτονομία των Galaxy S23 series καθώς η μπαταρία των 3900mAh, 4700mAh και 5000mAh σε S23, S23+ και S23 Ultra αντίστοιχα, εξασφαλίζουν χρήση μιας ημέρας χωρίς φόρτιση, για να απολαμβάνουμε όσα κάνουμε με τη συσκευή στα χέρια μας. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι συσκευές διαθέτουν πιστοποίηση IP68* για ανθεκτικότητα από σκόνη και νερό σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ το λειτουργικό σύστημα που “τρέχει” να είναι το Android 13 μέσω του OneUI 5.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Τα Galaxy S23 Series δείχνουν πως η Samsung έχει πάντα τη δυνατότητα να μας προσφέρει ένα smartphone το οποίο ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς, και παρέχει στους χρήστες δυνατότητες υψηλού επιπέδου, με τεχνικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν κατακόρυφα την εμπειρία χρήσης, παρέχοντας σε όλους τους χρήστες όλα όσα ψάχνουν σε ένα flagship smartphone.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy S23 στο Samsung.com/gr
– Δωρεάν Standard Παράδοση
– Έως 36 άτοκες δόσεις

*Τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra και το S Pen του Galaxy S23 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση εργαστηριακές συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να ελαττώνεται με τον χρόνο.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.