Samsung Galaxy S23 Ultra: Εντοπίστηκε στο Geekbench να τρέχει Android 14

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Εντοπίστηκε στο Geekbench να τρέχει Android 14

To One UI 6 έρχεται από τη Samsung και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μαζί με το Android 14. Προηγούμενες φήμες ήθελαν την εταιρεία να ξεκινά τις δημόσιες δοκιμές beta την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου. Και, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η ναυαρχίδα της πιο πρόσφατης σειράς, εν προκειμένω το Galaxy S23 Ultra, θα είναι η πρώτη που θα δοκιμάσει.

Πρόσφατα εντοπίστηκε στο Geekbench η συσκευή με Android 14 και πιθανώς με skin One UI 6. Η μονάδα που εντοπίστηκε στο GeekBench είναι ένα μοντέλο «SM-S918U» των ΗΠΑ κλειδωμένο στην ΑΤ&T. Καθώς πρόκειται για beta software, η συγκεκριμένη βαθμολογία benchmark δεν πρέπει να θεωρείται ένδειξη της τελικής απόδοσης. Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ είναι πως οι εσωτερικές δοκιμές beta για το νέο συνδυασμό λογισμικού φαίνεται πως εξελίσσονται ομαλά.

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Εντοπίστηκε στο Geekbench να τρέχει Android 14

Εάν το πρόγραμμα κυκλοφορίας της Samsung ακολουθήσει την πεπατημένη, τότε μπορούμε να περιμένουμε τουλάχιστον μερικές εβδομάδες δημόσιων δοκιμών και τουλάχιστον τέσσερις δημόσιες εκδόσεις beta προτού η εταιρεία κυκλοφορήσει τη σταθερή ενημέρωση Android για την οικογένεια S23. Εννοείται πως Android 14 θα πάρουν και άλλες σειρές της εταιρείας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.