Samsung Galaxy S23 Ultra: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 2

galaxy s23 ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 2

Μετά το Galaxy S23, και τo υποτιθέμενο Samsung Galaxy S23 Ultra εντοπίστηκε στο Geekbench με αριθμό μοντέλου SM-S918U.

Η νέα λίστα αποκαλύπτει ότι η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα ανώνυμο chipset που φέρει το ίδιο αναγνωριστικό μητρικής πλακέτας “kalama” και μια διαμόρφωση CPU 1 + 2 + 2 + 3 με έναν βασικό πυρήνα χρονισμένο στα 3,36 GHz. Προηγούμενες φήμες υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το Snapdragon 8 Gen 2 SoC που εμφανίστηκε επίσης στη λίστα Geekbench του Galaxy S23 (SM-S911U).

galaxy s23 ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 2

Η συσκευή δοκιμής πέτυχε μια εντυπωσιακή βαθμολογία one-core 1.521 πόντων και multi-core 4.689 πόντων. Συγκριτικά, το Snapdragon 8 Gen 1 Galaxy S22 Ultra ξεπερνά τους 1.200 / 3.200 βαθμούς αντίστοιχα. Η νέα λίστα δείχνει τη συσκευή δοκιμής με 8 GB RAM, αν και μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι οι εκδόσεις λιανικής θα φέρουν τουλάχιστον 12 GB RAM. Ακόμα, το smartphone τρέχει Android 13 πιθανώς με OneUI 5.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι εάν η Samsung θα κυκλοφορήσει μοντέλα Galaxy S23 και με Exynos, καθώς παλαιότερες φήμες υποστήριζαν ότι όλα τα τηλέφωνα της σειράς S του 2023 θα χρησιμοποιούν Qualcomm SoC αλλά νεότερες αναφορές λένε ότι τα τσιπ Exynos είναι ακόμα στο τραπέζι.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ

Να είναι στο τραπέζι δε λέω όχι. Μέσα στο κινητό να μην το βάλει το καλό που της θέλω.

Nikos

Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με exynos όπως κάθε χρόνο.

Δημητρης

που το ξες; πηγη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.