Samsung Galaxy S23 Ultra: Πήρε πιστοποίηση 3C με φορτιστή 25W

galaxy s23 ultra, Samsung Galaxy S23 Ultra: Πήρε πιστοποίηση 3C με φορτιστή 25W

Τη σειρά Galaxy S23 την περιμένουμε από τη Samsung στις αρχές της νέας χρονιάς και τώρα ένα από τα μοντέλα της πέρασε από την πιστοποίηση 3C στην Κίνα. Ο αριθμός μοντέλου SM-S9180 υποδηλώνει το υψηλότερο μοντέλο της σειράς, το Galaxy S23 Ultra.

Στην πιστοποίηση, η συσκευή αναφέρεται ότι υποστηρίζει μέγιστη φόρτιση 25W (11V @ 2,25A). Aυτή η τιμή είναι χαμηλότερη από τα 45W του Galaxy S22 Ultra, αλλά αξίζει να επισημάνουμε ότι αυτή δε μείωσε σημαντικά τους χρόνους φόρτισης σε σύγκριση με τη φόρτιση 25W του Galaxy S21 Ultra.

Ακόμα, από άλλες δοκιμές βγήκε το συμπέρασμα ότι το S22 Ultra πέτυχε φόρτιση 45 W μόνο για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, ίσως η Samsung βρήκε τον τρόπο να διατηρήσει τη φόρτιση 25 W για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του κύκλου φόρτισης της μπαταρίας. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι η φόρτιση 25 W περιορίζεται σε ορισμένες παραλλαγές του S23 Ultra, συμπεριλαμβανομένης, σε αυτήν την περίπτωση, της κινεζικής παραλλαγής.

Κατά τα άλλα, το S23 Ultra φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση και διαστάσεις με το S22 Ultra, πιστεύοντας ότι η κάμερα αναμένεται να αναβαθμιστεί με αισθητήρα 200MP. Αναμένεται να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2. Πρόσφατες αναφορές υποδεικνύουν ότι η Samsung θα χρησιμοποιεί τσιπ Qualcomm σε όλες τις παραλλαγές της νέας σειράς της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.