Samsung Galaxy S24: Αυτά είναι τα δώρα με τις προπαραγγελίες στην Ευρώπη

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Αυτά είναι τα δώρα με τις προπαραγγελίες στην Ευρώπη

Η μεγάλη εκδήλωση για την αποκάλυψη της σειράς Samsung Galaxy S24 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Ωστόσο, θα έχει μείνει κάτι για να αποκαλυφθεί;

Οι διαρροές, οι πληροφορίες και οι φήμες δεν σταματούν εδώ και μήνες και τώρα μαθεύτηκαν και τα μπόνους που θα έχουν όσοι προχωρήσουν σε προπαραγγελία κάποιας από τις νέες συσκευές στην Ευρώπη. Κάποιος από τη Samsung Αυστρίας μοιράστηκε ένα screenshot των εσωτερικών συστημάτων της.

Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24: Αυτά είναι τα δώρα με τις προπαραγγελίες στην Ευρώπη

Αυτό μας ενημερώνει ότι, ως προσφορά προπαραγγελίας, στην Αυστρία (και πιθανώς σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ ή τουλάχιστον της Δυτικής Ευρώπης), δίνεται δωρεάν αποθηκευτικός χώρος. Έτσι, αν αγοράσετε το μοντέλο των 128 GB, θα πάρετε αυτό με τα 256 GB, αν αγοράσετε των 256 GB, θα πάρετε αυτό των 512 GB και ούτω κάθεξής. Λειτουργεί ακόμη και για την έκδοση 1 TB του Galaxy S24 Ultra, την οποία θα λάβετε εάν προπαραγγείλετε την έκδοση των 512 GB.

Η επιλογή 1 TB περιορίζεται σε μόνο 2.000 μονάδες σε όλους τους συμμετέχοντες εμπόρους λιανικής στην Αυστρία και ενδέχεται να περιοριστεί ομοίως σε άλλες χώρες όπου θα ισχύει η ίδια προσφορά.

Ακόμα, αν δώσετε το παλιό σας smartphone ή tablet θα λάβετε ένα εγγυημένο μπόνους 100 € επιπλέον όποιας αξίας συναλλαγής έχει καθοριστεί. Αυτή η προσφορά θα ισχύει από 17 Ιανουαρίου έως 30 Ιανουαρίου.

Τέλος, αποκαλύφθηκε ότι τα Galaxy S24 και S24+ θα προσφέρονται σε αυτά τα αποκλειστικά διαδικτυακά χρώματα: Jade Green, Sapphire Blue και Sandstone Orange. Οι αποκλειστικά διαδικτυακές αποχρώσεις του S24 Ultra θα είναι Titanium Green, Titanium Blue και Titanium Orange.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.

Smartphones featured Honor

Honor Magic V3, MagicPad 2 και MagicBook Art 14: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία τους

H Honor ανακοίνωσε το παγκόσμιο ντεμπούτο του αναδιπλούμενου Magic V3 μαζί με το tablet MagicPad 2 και το laptop MagicBook Art 14.